close search results icon

Γιαννιτσά: Υπόσχεση Δαμασκούδη για αμέριστη συμπαράσταση στους εθελοντές

Από κοντά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας/Περιβάλλοντος στο νέο ξεκίνημα της Ε.Ο.Δ. Γιαννιτσών. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ξεκίνημα για τη νέα χρονιά από την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης στα Γιαννιτσά, που μέσα στο 2023 έχει κάνει πολλά μικρά θαύματα με την καθαριότητα διάφορων χώρων σε περιοχές εντός και εκτός πόλης. 

Οι Εθελοντές, σε σχετική ανάρτηση, έκαναν γνωστό οτι στη νέα τους δράση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας/Περιβάλλοντος Δημήτρης Δαμασκούδης, ο οποίος, όπως αναφέρουν, τόνισε οτι θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πέλλας.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Η ομάδα μας σήμερα ξεκίνησε και πάλι τις δράσεις της, μετά από την παύση εργασιών των εορτών των Χριστουγέννων. Δραστηριοποιήθηκε στην περιφερειακή οδό, στα γηπεδάκια και συνέλεξε περί τις 15 σακούλες απορριμμάτων, 9 ελαστικά τροχοφόρων και μια λεκάνη τουαλέτας. Στη σημερινή μας δράση παρευρέθηκε ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας της νέας δημοτικής αρχής, κύριος Δαμασκούδης. 

screenshot-40.png
screenshot-41.png
screenshot-42.png
screenshot-39-pdj7k.png

Αξιολόγησε τις εργασίες μας και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής σε οποιεσδήποτε ανάγκες της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο και ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή, ώστε να επέλθει το καλύτερο αποτέλεσμα στον δήμο μας. Ακολουθούν φωτογραφίες από τη σημερινή δράση.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ