close search results icon

Κασσελάκης: Θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Επέμεινε στην ανάγκη της εκλογικής διαδικασίας.

Κασσελάκης: Θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Δήλωση ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «ανεξαρτήτως αποτελέσματος» στην νέα εκλογική διαδικασία έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη.

«Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα» είπε ανεβαίνοντας στο βήμα μετά την κ. Γεροβασίλη.

«Δεσμεύομαι ενώπιον όλων ότι θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ότι θα δουλέψω. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών θα καλέσω την αντιπρόεδρο της Βουλής και την ομάδα να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές που χρειάζονται στο κόμμα. Η αλήθεια θα κερδίσει και γι αυτό πρέπει να πάμε στις εκλογές στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά», τόνισε.

Νωρίτερα και ενώ διακινείται ψήφισμα για συλλογή υπογραφών προκειμένου να μην υπάρξει προσφυγή σε κάλπες, ο Στ. Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη της εκλογικής διαδικασίας. «Θέλω καθαρές λύσεις», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά και να τόνισε –κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με συνέδρους– ότι «χρειάζομαι τη σφραγίδα σας».

Μάλιστα, ο Στ. Κασσελάκης δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για ό,τι γίνεται, δηλώνοντας χαρακτηριστικά σε συνέδρους που του ζητούσαν να μην πάει σε εκλογές: «Όχι παιδιά, η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ για τη ζημιά».

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ