close search results icon

ΚΕΠ Σκύδρας: Μετά από 20 χρόνια ο Κώστας Πασπαλάς… μας αποχαιρετάει!

ΚΕΠ Σκύδρας: Μετά από 20 χρόνια ο Κώστας Πασπαλάς… μας αποχαιρετάει!

Αλλαγή πορείας για τον Κώστα Πασπαλά, τον γνωστό σε όλους Σκυδραίο αστέρα του βόλεϊ, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στο ΚΕΠ του Δήμου Σκύδρας, όντας εκ των πρώτων υπαλλήλων που στελέχωσαν τη συγκεκριμένη υπηρεσία και εκ του αποτελέσματος την ανέδειξαν, ο ίδιος και οι συνάδελφοι του, σε μια από τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του κοινού στην ευρύτερη περιοχή.

paspalas-kep1.jpg
Μετά από τόσα χρόνια οι συνάδελφοι σου είναι και η οικογένεια σου
Επειδή, όμως, τα πάντα έχουν ένα τέλος, ήρθε η ώρα, για τον αγαπητό Κώστα Πασπαλά, να αλλάξει ρότα και να συνεχίσει να εξυπηρετεί το κοινό σε άλλη περιοχή και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Η αλλαγή αυτή δεν άφησε ασυγκίνητους τους συναδέλφους του οι οποίοι του επιφύλαξαν μια έκπληξη με τούρτα και με τον αριθμό 20 που υποδηλώνει τα χρόνια υπηρεσίας στο ΚΕΠ Σκύδρας.

Με ανάμεικτα συναισθήματα οι συνάδελφοι του δήλωσαν:

«Μετά από είκοσι χρόνια εργασίας στο ΚΕΠ Δήμου Σκύδρας, οι υπάλληλοι του ΚΕΠ αποχαιρετούν τον αγαπητό συνάδελφο Πασπαλά Κωνσταντίνο, ο οποίος μετατάσσεται σε ΚΕΠ του Δήμου Πανοράματος Θεσσαλονίκης. Οι συνάδελφοι του δήλωσαν ότι υπήρξε άψογη η πολυετής αυτή συνεργασία και εύχονται τη συνέχιση αυτής της επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη νέα του υπηρεσία».

paspalas-kep2.jpg

Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος κι ότι αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια σημαντικές εμπειρίες αποχωρώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα ΚΕΠ Σκύδρας. Χαιρετά με αγάπη και εκτίμηση τόσο τους συναδέλφους του όσο και τους συμπολίτες του Δήμου με τους οποίους συνεργάστηκε αρμονικά τόσα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ