close search results icon

Μαρία Παπαδοπούλου προς Δημοτική αρχή: Οφείλετε να σώσετε το διαμέρισμα

Μαρία Παπαδοπούλου προς Δημοτική αρχή: Οφείλετε να σώσετε το διαμέρισμα

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρία Παπαδοπουλου αναφέρεται στο διαμέρισμα του Δήμου Σκύδρας στην Αθήνα,  καλώντας την δημοτική αρχή να σώσει το κληροδότημα του Δήμου Σκύδρας 

Συγκεκριμένα η επικεφαλής της αντιπολίτευσης δήλωσε 

👉🏻28/02/24 ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ του διαμερίσματος της Αθήνας , αυτό που κληρονόμησε ο Δήμος Σκύδρας συγκεκριμένα από τον Λεόντιο Σιδηρόπουλο..
👉🏻Θα το σώσει άραγε η δημοκρατική πλειοψηφία του Δήμου Σκύδρας;
👉🏻Θα ενημερώσει τους δημότες του Δήμου με ποια απόφαση ποιανού οργάνου αποφασίστηκε να μην μισθώνεται το διαμέρισμα και τα χρήματα από τα ενοίκια να πηγαίνουν στην βιβλιοθήκη του Δήμου όπως επιθυμούσε ο Λεοντιος;
👉🏻Θα ενημερώσει ποιες φοιτήτριες φοιτητές καναν χρήση δωρεάν το ακίνητο ; Και εφόσον είχαν ανάγκη σαφώς και ορθά το χρησιμοποίησαν θα πούμε εμείς.
👉🏻Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν αυτές οι φοιτήτριες φοιτητές; Ποιανής επιλογής ήταν ;;;;;;;
👉🏻Γιατί μέχρι σήμερα δεν έγινε γνωστό στους δημότες ότι ο Δήμος Σκύδρας διαθέτει στους οικονομικά αδύναμους φοιτητές το διαμέρισμα ;
👉🏻Γιατί τόσα χρόνια σιγή ιχθύος ;; Το 2017 έγινε η ονοματοδοσία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας σε «Λεόντιος Σιδηρόπουλος» για το διαμέρισμα κουβέντα ….
👉🏻Σε 8 μέρες είναι ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ αλλά μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση για την ανακοπή του και την συνάντηση με νομικό όπως δεσμεύθηκε η Δήμαρχος «θα μας υποδείξει ο Δικηγόρος πως θα στο διαχειριστούμε» είπε χαρακτηριστικά και στη Δημοτική επιτροπή αλλά και στο Δημοτικό συμβούλιο ..
👉🏻Οφείλεται να δώσετε απαντήσεις στους δημότες του Δήμου Σκύδρας !
📌ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ από την «Αλλαγή Σκυτάλης» η συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στον πλειστηριασμό για την διεκδίκηση του 50% του διαμερίσματος ώστε να περιέλθει εξολοκλήρου στην ιδιοκτησία του .
📌ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ η μεταφορά από τον ΚΑΕ του προϋπολογισμού ύψους 30.500€ για αμοιβή αόριστα παροχής υπηρεσιών τρίτων σε ΚΑΕ συμμετοχής σε πλειστηριασμούς.
📌ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ να διατίθεται το διαμέρισμα σε οικονομικά αδυνάτους φοιτητές του Δήμου Σκύδρας με διαφάνεια και όχι εν κρυπτώ.
👉🏻ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ εσείς οι 79%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ