close search results icon

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετείχε στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece»

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετείχε στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece»

Ο Δήμος Σκύδρας, Σχολεία και Σύλλογοι συνεργάστηκαν και συμμετείχαν στην πανελλαδική πρωτοβουλία «Let’s do it Greece» πραγματοποιώντας περιβαλλοντικές δράσεις, από την Παρασκευή 12 έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, με το σύνθημα «Let’s do it Skydra!».

dhmos-skudras1.jpg

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δήλωσε, μεταξύ των άλλων, ότι και φέτος ο Δήμος Σκύδρας πραγματοποίησε δράσεις ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των συμπολιτών μας στα θέματα προστασίας και φροντίδας του περιβάλλοντος που συμβάλλει στη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας. Υπόθεση όλων μας είναι η προστασία και η καθαριότητα ιδιωτικών και κοινόχρηστων χώρων, ειδικά με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου. Προσέχουμε, φροντίζουμε, διατηρούμε καθαρό το περιβάλλον μας!

f2.jpg

Η Δήμαρχος, στη συνέχεια, εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς:

Όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας που αγαπούν και φροντίζουν τον τόπο μας, που υιοθέτησαν κι εξωραΐζουν τη γειτονιά τους με τις δράσεις τους.

Τους επαγγελματίες που περιποιούνται και φροντίζουν το χώρο μπροστά στα καταστήματα τους.

Την Ομάδα «ΣΚΥ-ΔΡΑΣΙΣ» και τον Σύλλογο «ΣΥΜΒΑΔΙ-ΖΩ».

Τους μαθητές κι εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας που συμμετείχαν στις δράσεις καθαρισμού της πλατείας Πλαστήρα (Λαϊκής Αγοράς) και φύτεψαν τα φυτά σε συνεργασία με το προσωπικό που διέθεσε ο Δήμος Σκύδρας μαζί με τ΄ ανάλογα μέσα για όλες τις εργασίες.

Τους μαθητές κι εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Σκύδρας και του ΓΕΛ Σκύδρας που πραγματοποίησαν αντίστοιχες δράσεις στις σχολικές αυλές.

Τη βιομηχανία «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» που προσέφερε μπλουζάκια στους εθελοντές.

Ευχαρίστησε ακόμη τους συνεργάτες της Αντιδημάρχους και ειδικά τον Αθανάσιο Γίτσα και την Ιωάννα Βέργου, την αρμόδια υπάλληλο Ελένη Ευαγγελίδου και γενικά όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες που αγαπούν και νοιάζονται τον τόπο μας και τόνισε ότι η προστασία και η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι υπόθεση, ευθύνη και καθήκον όλων μας. Όλοι μαζί λοιπόν προχωράμε μπροστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ