close search results icon

Σάττι απάντηση: «Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν»

Για το περιστατικό που σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του διαδικτύου. 

Απάντηση για το περιστατικό που έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ, έδωσε μέσω Instagram η Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ενώ η εκπρόσωπος του Ισραήλ απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η Μαρίνα Σάττι καταγράφεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, να χασμουριέται και να κάνει γκριμάτσες. Μάλιστα κάποια στιγμή η τραγουδίστρια ξάπλωσε στον πάγκο δείχνοντας ότι την πήρε ο ύπνος.

Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για το περιστατικό

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 έδωσε μέσα από τον της λογαριασμό της στο Instagram τη δικιά της απάντηση για το περιστατικό που σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του διαδικτύου. «Γειά σας. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχαν την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ μέρα και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την διαδρομή, όλη την στήριξη και την αγάπη μέχρι τώρα», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

πηγή: alphafreepress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ