close search results icon

Στ. Κασσελάκης: Τον παρέδωσε στο στράτευμα ο πατέρας του και η προσωπική του φρουρά (video, φώτος)

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης, είχε ήδη προετοιμαστεί με το κατάλληλο κούρεμα εδώ και δύο ημέρες.

Πέρασε την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης, λίγο πριν τις 16:00.

Στο στράτευμα τον… παρέδωσε ο πατέρας του -που είχε υπηρετήσει στο ίδιο στρατόπεδο- αλλά και οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Επίσης έξω από το στρατόπεδο είχαν συγκεντρωθεί και κάποιοι κάτοικοι της Θήβας.

screenshot-9-Mlhm4.png
O Στ. Κασσελάκης, ενώ φιλάει τον πατέρα του, λιγο πριν μπει στο στρατόπεδο. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

O μπαμπάς του κ. Κασσελάκη, καθώς προχωρούσαν προς την πύλη, είχε το κινητό του σε ανοιχτή ακρόαση, προφανώς σε μία τελευταία συνομιλία με την μητέρα του, πριν ντυθεί στα χακί.

Λίγο πριν παρουσιαστεί, ο κ. Κασσελάκης, περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, συνομίλησε με πολίτες, έβγαλε selfies με όσους του το ζήτησαν, ενώ επισκέφθηκε και κατάστημα με οπτικά για να προμηθευτεί φακούς επαφής.

Νωρίτερα, μιλώντας στο Action24, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε ένα νέο καυστικό σχόλιο, ανέφερε: «Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή θητεία για 15 ημέρες, είναι κοροϊδία. Πας στρατό σιωπηλά, έτυχε, τα κατάφερα, πάω μόνο 15 ημέρες, πάω σιωπηλά και φεύγω», σχολίασε.

«Δεν είπα ότι είναι παράνομο που πάει 15 ημέρες. Είπα ότι η λογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου που του τα έφερε έτσι η ζωή του για να πάει μόνο 15 ημέρες, είναι «Παιδιά εμένα μου τα έφερε καλά η ζωή. Έβγαλα λεφτά, πήγα στην Αμερική πέρασα ωραία. Επειδή τα κατάφερα θα πάω μόνο 15 ημέρες, ενώ εσείς έχετε πάει 12-18 μήνες, 22 οι παλαιότεροι. Πάω στρατό, γυρίζω, γεια σας. Αυτή είναι η κανονική συμπεριφορά του ανθρώπου. Όχι είμαι φανταράκι και κουρεύομαι. Σιγά μην κάνει θητεία ο Κασσελάκης», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

screenshot-12-4xDcm.png
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

screenshot-10-OP9Cf.png
INTIME
screenshot-11-BjTIE.png
INTIME
@skasselakis

48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

πηγή: naftemporiki.gr




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ