close search results icon

Στάθης Φουντουκίδης....από την αμφισβήτηση στην μεγάλη νίκη

Στάθης Φουντουκίδης....από την αμφισβήτηση στην μεγάλη νίκη

Ο Στάθης Φουντουκίδης είναι ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών του Δήμου Πέλλας. 

Ο νέος Δήμαρχος Πέλλας ξεκίνησε την δημιουργία του συνδυασμού του πριν από 2,5 χρόνια βρίσκοντας απέναντι του εμπόδια αλλά και την αμφισβήτηση.

 Παρόλο που ο Στάθης Φουντουκίδης προέρχεται από μια ιστορική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο ίδιος ήταν υποψήφιος βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του κόμματος,  λαμβάνοντας μάλιστα πάνω από 8000 ψήφους στις εκλογές του 2019, ο Στάθης Φουντουκίδης δεν ειχε καμια απολύτως στήριξη ουτε απο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ουτε απο τους βουλευτές οι οποιοι είχαν αλλες επιλογές στην αυτοδιοίκηση. Ο Στάθης Φουντουκίδης έχοντας στο πλευρό του μια ομάδα νέων ανθρώπων κατόρθωσε να δημιουργήσει εναν συνδυασμό 300 ανθρώπων, ο οποίος αρχικά κατάφερε να κερδίσει τον εν ενέργεια Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, τον οποιο άφησε στην 3η θεση και στην συνέχεια κέρδισε και εναν ισχυρό Στάθη Καστερίδη που ειχε στήριξη απο  βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας και του Σύριζα αλλα και απο πρώην πολιτικά στελέχη.

Ο Στάθης Φουντουκίδης ξεκινώντας με μια μικρή ομάδα φιλων του κατάφερε να δημιουργήσει ενα κοινωνικό ρευμα ανανέωσης που κέρδισε την κοινωνία και νίκησε τις εκλογές. Πλέον ο Στάθης Φουντουκίδης εχει μπροστά του 5 χρονιά θητείας ωστε να εφαρμόσει το πρόγραμμα του.

Ο ίδιος λιγο μετα την μεγάλη του νίκη μιλησε στους χιλιάδες πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά τον πεζόδρομο των Γιαννιτσών 

Δειτε το βίντεο 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ