close search results icon

Συνάντηση Κετικίδη με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση Κετικίδη με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Τον Υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη υποδέχτηκε ο Γιάννης Κετικίδης. Ο νεαρός διοικητής υποδέχτηκε τον Υπουργό Υγείας ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα 

fb-img-1713551618153.jpg

Ο ίδιος δήλωσε 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε τον υπουργό υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ήρθε αποκλειστικά για το Νοσοκομείο μας στον Ν. Κοζάνης.

Ο κ. Γεωργιαδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ηγεσίας της 3ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη και της ηγεσίας του Νοσοκομείου μας και ήρθε συνοδευόμενος από τον βουλευτή του Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Περιηγηθήκαμε στους χώρους του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» όπου είχε την ευκαιρία να αποκτήσει ιδία αντίληψη για τις εγκαταστάσεις και τις μεγάλες δυνατότητες στην παροχή υπηρεσιών υγείας που διαθέτει.

Κατόπιν πραγματοποιήσαμε ανοιχτή ομιλία σύσκεψη στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου παρουσία πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων και του σωματείου εργαζομένων, όπου ακούστηκαν όλα τα προβλήματα αλλά και προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών και παροχών υγείας προς όφελος των πολιτών. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο πρώην διοικητής του Γ.Ν. Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και νυν βουλευτής Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου.

Επιγραμματικά τέθηκαν τα θέματα:

✅Λειτουργία του ελικοδρομίου για αεροδιακομιδές που αποτελεί και το μοναδικό στην Δυτική Μακεδονία του οποίου η έναρξη υπολογίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες με την βοήθεια του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

✅Εγκατάσταση και λειτουργία ακτινοθεραπευτικού τμήματος που θα πλαισιώσει το τμήμα χημειοθεραπείας και θα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και στην παροχή ολιστικής φροντίδας των ασθενών.

✅Η υπερσύγχρονη τεχνολογικά και εξοπλιστικά Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) που διαθέτουμε και η πλήρης αξιοποίηση της ως γεωγραφικό σημείο αναφοράς.

✅Έλλειψη ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.

Ο κ. Υπουργός έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο και είναι γνώστης των πραγμάτων.

Ως άνθρωπος των πράξεων εξέφρασε την αμέριστη και ένθερμη υποστήριξη των στόχων μας.

Διαχρονικά ως υπουργός υγείας στέκεται δίπλα στον χώρο, παρέχοντας λύσεις και τον ευχαριστώ θερμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ