close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις και αρχίζουν οι συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Δεν αποκλείεται καθόλου να έρθετε και σε οριστική ρήξη μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Τελειώνετε οριστικά με τους ρομαντισμούς και τις αυταπάτες για τις σχέσεις σας και προβαίνετε στη λήψη σημαντικών και σοβαρών αποφάσεων. Κάποιοι από εσάς θα γίνετε γονείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θεωρείτε ότι σας κοροϊδεύουν οι ανώτεροί σας, υποψιάζεστε τους συνεργάτες σας, αλλά και δεν κάνετε τίποτα για να αποδείξετε ότι δεν έχουν δίκιο. Θα πρέπει να ηρεμήσετε και να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κουρασμένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, κάτω από συνθήκες που η ρουτίνα έχει γίνει κόμπος στο λαιμό, θέλετε απεγνωσμένα να ξεφύγετε. Ισως αν οργανώνατε μια εκδρομή, θα σας έκανε καλό.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά ερωτικοί, αρκετά αισθησιακοί και πολύ πρόθυμοι να ενδώσετε σε κάθε πειρασμό που θα βρεθεί μπροστά σας. Ξανασκεφθείτε το αν πρόκειται να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σχέση θα περάσει ή μπορεί και να περνάει κρίση, μετά τη λήξη της οποίας θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις από αμφότερες τις πλευρές. Προσοχή στις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Σας φοβίζουν μικροενοχλήσεις υγείας, που όμως δεν έχουν καμία σοβαρή υπόσταση. Αναζητήστε την αιτία τους σε διάφορα ψυχοσωματικά, λόγω του έντονου στρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει καμία συναισθηματική εγγύηση ότι ο έρωτας που ξεκινά τώρα θα έχει σταθερότητα και διάρκεια. Αν αναζητάτε κάτι πιο μόνιμο, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διάφορα οικογενειακά θέματα που θα έπρεπε να διευθετηθούν, δυστυχώς για λόγους που δεν είναι στην ευθύνη σας, θα πάνε πίσω. Αφού δεν είναι στην ευθύνη σας, όμως, κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν πείτε ψέματα, κυρίως στους δικούς σας ανθρώπους. Δεν πρόκειται να γίνει η δουλειά σας, έτσι κι αλλιώς και σύντομα θα σας ανακαλύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασύρεστε σε αλόγιστα έξοδα και αυτό ζημιώνει τόσο τον τραπεζικό σας λογαριασμό όσο και σας φέρνει σε ρήξη με τους δικούς σας ανθρώπους. Ξοδεύετε με το ένστικτο της στιγμής και αυτό μόνο προβλήματα φέρνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ρομαντικοί, έτοιμοι να ενδώσετε σε οτιδήποτε αναστατώνει τα συναισθήματά σας και εξάπτει τη φαντασία σας. Πριν πληρώσετε τις συνέπειες της επιπολαιότητάς σας, καλό είναι να σκέφτεστε πριν πράξετε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ