close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη 9 Μαΐου

Τα ζώδια την Πέμπτη 9 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Πρόκειται να πληρώσετε ακριβά τις συνέπειες των επιλογών σας, γι’ αυτό να φροντίσετε να είναι όσο το δυνατόν πιο σωστές. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα εκπληρωθεί μεγάλος όγκος υποχρεώσεών σας και τα γραφειοκρατικά σας θέματα θα λυθούν εύκολα, όχι όμως και γρήγορα. Οπλιστείτε με αποφασιστικότητα και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιθετικότητα και εριστική συμπεριφορά προς συνεργάτες σας, που θεωρείτε ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, μπορεί να σας κοστίσει την οριστική ρήξη μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε την ουσία της σχέσης σας και μην αναλώνεστε σε εμμονές και υποψίες. Προπάντων όμως μην κινηθείτε υπόγεια απέναντι στον σύντροφό σας γιατί υποψιάζεστε ότι απιστεί.

ΛΕΩΝ: Ατομα κύρους έρχονται σε επαφή μαζί σας και σας ανοίγουν νέους ορίζοντες, που θα ανεβάσουν το επαγγελματικό σας ηθικό, αλλά και θα φέρουν χρήμα, που τόσο πολύ επιδιώκετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνιακή σας άνεση θα φέρει καλή συνεννόηση και καλές συνεργασίες. Σημαντικό πλεονέκτημα σ’ αυτή τη φάση είναι το γεγονός ότι συνδυάζετε εύστοχα τις γνώσεις σας με την πρακτική τους εφαρμογή.

ΖΥΓΟΣ: Θα αξιοποιήσετε παλαιά αντικείμενα, ξεχασμένα σε κάποια αποθήκη, προκειμένου να έχετε όφελος. Σε καλή πορεία τα οικονομικά, με ανοδικές τάσεις, αλλά μη χάνετε τη συγκέντρωσή σας στους στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε επιτυχώς με τους άλλους και δεν θα καταφέρετε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Προσέξτε πολύ γιατί διακυβεύονται τα συμφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρατηρητικοί και συγκεντρωμένοι με διερευνητική σκέψη, θα παρατηρείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εξέλιξη των σχεδίων σας και θα βρείτε λύσεις εκεί που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πνευματική ευρύτητα, αγάπη για τη μάθηση, ευστροφία και καλή αίσθηση του χιούμορ είναι τα όπλα σας στην αρένα του ανταγωνισμού. Θα ωφεληθείτε σε πολλαπλά επίπεδα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακοινώσεις στον επαγγελματικό χώρο σάς εκνευρίζουν, όχι τόσο ως προς το περιεχόμενό τους, αλλά ως προς τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο σας επιβάλλονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεκτικοί σε επιρροές, σας έλκει οτιδήποτε εξάπτει την ερωτική σας φαντασία σαν μαγνήτης. Προσοχή. Οι έρωτες μπορεί να μην έχουν τη διάρκεια που θέλετε αλλά ούτε και τις προϋποθέσεις για να διαρκέσουν.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ