close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Ενας νέος έρωτας, που πληροί σε μεγάλο ποσοστό τις προδιαγραφές και τα ζητούμενά σας, κάνει την εμφάνισή του. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε να τον απολαύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την οικογένειά σας δεν σταματούν να σας ξαφνιάζουν, τόσο με τη συμπεριφορά τους όσο και με τις πράξεις τους. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να διαιτητεύσετε ανάμεσα σε δύο παρατάξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλές οι επικοινωνίες σήμερα. Θα μιλήσετε με φίλους, γνωστούς, επαγγελματικούς συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα, ακόμα και με άτομα που είχατε ξεχάσει ότι γνωρίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα και να στείλετε πάρα πολλά μηνύματα, για ένα οικονομικό σας θέμα που δεν φαίνεται να λύνεται εύκολα. Σήμερα ευνοούνται οι μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ: Πολύ μεγάλη ευαισθησία δείχνετε σήμερα, απέναντι σ’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη, και με μεγάλο ψυχικό σθένος για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διάφορες «πεσιμιστικές» σκέψεις απασχολούν το μυαλό σας και σας υποχρεώνουν να αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο για να απομονωθείτε και να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι φίλοι και οι παρέες μπορεί να σας δίνουν χαρά, μπορεί και να σας ξεγελάσουν όμως. Κυρίως σε ό,τι αφορά στις οικονομικές συναλλαγές μαζί τους, καλύτερα να μη δανείσετε χρήματα, ούτε όμως και να δανειστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το να σας αναγνωρίσουν τη συμβολή σας στο επαγγελματικό σας γίγνεσθαι είναι το λιγότερο. Μια προαγωγή που περιμένατε και η θετική προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων συμβάλλουν στην επιτυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νομικά προβλήματα πάσης φύσεως ευνοούνται ως προς τη λύση τους, ενώ ένα ταξίδι, που θέλατε εδώ και καιρό να κάνετε, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να το προγραμματίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα πρέπει να ενδώσετε στους ερωτικούς πειρασμούς που εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σας, κυρίως αν βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, όπου το ρίσκο μιας απιστίας είναι μεγάλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες, που πλέον δεν πληρούν τους όρους σας, είναι καιρός να τελειώσουν. Φυσικά, αυτό δεν θα περάσει έτσι ανώδυνα, αλλά ξέρετε ότι στο τέλος εσείς θα βγείτε κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφασίζετε να κόψετε κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα ή η κατανάλωση φαγητού και ποτού. Θέλετε να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας και γι’ αυτό θέτετε περιορισμούς στη διατροφή σας.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ