close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη

Τα ζώδια την Τρίτη


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Παίρνετε πολύ «πατριωτικά», οτιδήποτε κι αν σας συμβαίνει και γι’ αυτό βρίσκεστε σε διαρκή υπερένταση. Ή θα αποφασίσετε να ηρεμήσετε ή θα έρθετε σε ρήξη με όποιον τολμήσει να σας απευθυνθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν ενδείκνυται για επικοινωνία σήμερα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στον επαγγελματικό σας τομέα. Αντίθετα, στα αισθηματικά σας θα ανταλλάξετε όμορφα μηνύματα αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν διαπιστώνετε ότι τα οικονομικά σας σκαμπανεβάζουν, να ξέρετε ότι οφείλεται στη λανθασμένη, έως κακή, διαχείριση που κάνετε στα εισοδήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πλανήτες ευνοούν σήμερα τη λάμψη, το συναισθηματισμό, αλλά και την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζετε ό,τι σας προκαλεί τέτοια συναισθήματα.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας για μια φορά ακόμα σε σκαμπανέβασμα, που σας αποσυντονίζει, σας αποδιοργανώνει και δεν σας αφήνει να σκεφθείτε τα πράγματα με τη λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, φιλίες, παρέες, ακόμα και ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα, θα κάνετε χρήσιμες γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Καταξιώνονται άλλοι, ενώ εσείς μένετε πίσω και αυτό σας στενοχωρεί και σας αποδιοργανώνει. Πριν αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας, αποφασίστε να είστε λίγο πιο υπομονετικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευκολύνονται ως προς τη διευθέτησή τους τα νομικά θέματα, τα περιουσιακά, τα κληρονομικά αλλά και τα θέματα σπουδών και επιμόρφωσης. Οσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση, απολαμβάνετε στιγμές δόξας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ερωτική σας διάθεση κυριαρχείται από αισθήματα ρομαντισμού και έρωτα. Σήμερα θα πειραματιστείτε ερωτικά, με ένα πρόσωπο που αποτελεί το αντικείμενο του πόθου σας για καιρό τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια συνεργασία πρόκειται να τελειώσει ίσως άδοξα και χωρίς να έχει προλάβει να δείξει προς τα πού κατευθύνεται. Μια σχέση, προκειμένου να προχωρήσει στο μέλλον, πρέπει να ξεκαθαρίσει το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές στο χώρο της δουλειάς, ίσως σας αναγκάζουν να εκνευρίζεστε κάποιες φορές, ωστόσο είναι απαραίτητες. Κάποιοι συνεργάτες σας είναι δυσαρεστημένοι μαζί σας. Διευθετήστε τα μεταξύ σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Νέος ενθουσιασμός έρχεται στη ζωή σας με την παρουσία ενός έρωτα, άνευ προηγουμένου. Η ενασχόλησή σας δε, με τα παιδιά, θα σας αναζωογονήσει, άσχετα αν πρόκειται ή όχι για τα δικά σας.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ