close search results icon

Βαγγέλης Θωμάς...επισκέψεις και ανταλλαγή ευχών με φορείς της Έδεσσας

Βαγγέλης Θωμάς...επισκέψεις και ανταλλαγή ευχών με φορείς της Έδεσσας

Ενόψει των ημερών του Πάσχα ο Βαγγέλης Θωμάς επισκέφτηκε φορείς και υπηρεσίες της Έδεσσας για να ανταλλάξει ευχές και να δώσει δώρα. Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Έδεσσας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ Ιωήλ αλλά και τους διοικητές των σωμάτων ασφαλείας 

fb-img-1714638349147.jpg
fb-img-1714638351015.jpg

Ο ίδιος δήλωσε 

🤝Επισκέψεις για την ανταλλαγή ευχών ενόψει του Πάσχα αλλά και για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν τον Δήμο μας κυρίως σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποίησα σε εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων του Δήμου μας, αλλά και της Π.Ε. Πέλλας.

🤝Συγκεκριμένα, επισκέφθηκα τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ στην Ιερά Μητρόπολη και πήρα την ευχή του για το Πάσχα.

🤝Στη συνέχεια είχα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας, Ταξίαρχο, Πέτρο Περδικάτση και το Διοικητή της Τροχαίας Έδεσσας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Πέτρο Λίτσνη.

👉Με τον Υποστράτηγο, Διοικητή της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙη Μ/Κ ΜΠ), Αθανάσιο Κοντό και τον Υποδιοικητή της Μεραρχίας, Ταξίαρχο Γιώργο Καλαποθαράκο, συζήτησα για θέματα διαχείρισης κρίσεων ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την Πολιτική Προστασία.

👉Για το ίδιο θέμα είχα ανταλλαγή απόψεων με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Πέλλας, Πυραγό, Ζώη Γιώτη και τον Διοικητή της Π.Υ. Έδεσσας, Ιωάννη Σολωμονίδη.

🤝Ακολούθησε επίσκεψη στον Δασάρχη Έδεσσας Σωτήρη Ντινόπουλο, όπου στο γραφείο του συναντήθηκα και με τους Δημήτρη Χαρίτο (Δασοπόνο) και Μιχάλη Μαρίνο (Δασοφύλακας) και τον υπάλληλο του Δασαρχείου- Δασολόγο Αθανάσιο Δελή, με τους οποίους ο Δήμος Έδεσσας έχει αναπτύξει εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας για θέματα των αρμοδιοτήτων τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ