Λάκης Βασιλειάδης: "Η νεολαία ζει και αναπνέει για να έχει τον δικό της εκπρόσωπο στην περιφέρεια" | PellaNews

Λάκης Βασιλειάδης: "Η νεολαία ζει και αναπνέει για να έχει τον δικό της εκπρόσωπο στην περιφέρεια"

Τα μηνύματα προς τον κόσμο συνεχίζει να δίνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Λάκης Βασιλειάδης, που κατέρχεται στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Ένα από αυτά είναι και τα έργα τα οποία εξηγεί και περιγράφει στους πολίτες κάθε γωνιάς της Πέλλας, τα οποία έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και σ' αυτά που προγραμματίζονται. Όπως αναφέρει:

"Ξεκινήσαμε το μεγάλο έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας της Έδεσσας, στον Εδεσσαίο ποταμό και προχωρούμε τις εργασίες για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής «Καπέλλη» στα Γιαννιτσά.
Ενοποιούμε το εμπορικό με το τουριστικό κέντρο της Έδεσσας, αλλάζοντας προς το καλύτερο τη ζωή και τη λειτουργία της πόλης.
Εγκαθιστούμε σύγχρονα συστήματα για την ύδρευση της πόλης, ώστε να περιορίσουμε τις διαρροές νερού.
Προχωράμε στη βιοκλιματική αναβάθμιση της πλατείας Γκόνου Γιώτα, ενισχύουμε το πράσινο σε κεντρικές περιοχές και ξεκινάμε την ανάπλαση της οδού Στράντζης και τη δημιουργία γραμμικού πάρκου, ώστε να δημιουργήσουμε έναν πρότυπο αρχαιολογικό περίπατο στα Γιαννιτσά.
Δώσαμε λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης της πόλης, με την ανόρυξη νέων γεωτρήσεων και το σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης της ποσότητας και της ποιότητας του πόσιμου νερού σε όλο το Δήμο.
Στην Κρύα Βρύση υλοποιούμε ήδη την ανάπλαση της εισόδου της πόλης, βελτιώνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Δημιουργήσαμε και λειτουργούν ήδη οι νέες κοινωνικές δομές, τα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.
Εξοπλίσαμε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ στην Έδεσσα και υλοποιούμε δράσεις για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Αναβαθμίζουμε τον πολυχώρο πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».
Ολοκληρώσαμε τις εργασίες για την προσθήκη ολοήμερου νηπιαγωγείου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, δημοπρατούμε την αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του σχολικού συγκροτήματος, όπου συστεγάζονται τέσσερα νηπιαγωγεία στα Γιαννιτσά και σχεδιάζουμε παρεμβάσεις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας. 
Με λόγια λίγα και έργα πολλά δυναμώνουμε την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, την Κρύα Βρύση, την Πέλλα. 
Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία".