close search results icon

3x3 ΔΕΗ Street Basketball: Στην Κατερίνη το 6ο και τελευταίο τουρνουά για φέτος

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής. 

Στην Κατερίνη ρίχνει αυλαία για τη φετινή χρονιά το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball, με 55 ομάδες από Ελλάδα και εξωτερικό να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Το 6ο και τελευταίο τουρνουά 3x3 ΔΕΗ Street Basketball του 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Ιουλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας.

Για δύο ημέρες, το 3x3, το άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου και έφτασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Οι παρέες γίνονται ομάδες δίνοντας το μπασκετικό ραντεβού τους με φόντο την παραλία της Κατερίνης, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν φίλαθλοι και επισκέπτες όλων των ηλικιών, για να απολαύσουν την πιο σύγχρονη και δυναμική εκδοχή του μπάσκετ.

Το 3×3 έχει τον δικό του τρόπο με τη ΔΕΗ να δίνει ενέργεια στις πόλεις που επισκέπτεται. Οι πλατείες μετατρέπονται σε ανοιχτά για όλους γήπεδα 3×3, γεμίζουν μουσική, χαμόγελα και χειροκροτήματα, αναδεικνύοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές κάθε περιοχής. Το ίδιο αναμένεται και στην Κατερίνη, όπου ομάδες όλων των ηλικιών θα ζήσουν στον ρυθμό του τουρνουά που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τη ΔΕΗ, για 2η συνεχή χρονιά.

3x3-deh-street-basketball-3.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ