AEΣ Σκύδρας..."πρεμιέρα" με νίκη
δίπλα στην ομάδα η επικεφαλής της αντιπολίτευσης

Η ΑΕΣ Σκύδρας έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας απέναντι στον Ορφέα Ριζαρίου, με την επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου να είναι παρούσα και δίπλα στην ομάδα. Η ομάδα της Σκύδρας έκανε ποδαρικό με νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ορφέα.

Η κα Παπαδοπούλου με ανάρτηση της αναφέρει
Παρούσα ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» , μαζί με παλιά και νέα μέλη του συνδυασμού στον πρώτο αγώνα για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική μεταξύ ΑΕΣ ΣΚΥΔΡΑΣ και ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ!!

Ο αγώνας έληξε 2-1, ωστόσο στα τοπικά πρωταθλήματα να μην ξεχνάμε ότι νικητής είναι ο αθλητισμός !! Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τον όμορφο αγώνα που μας χάρισαν !

Μεγάλη η χαρά μας που είδαμε ένα κατάμεστο γήπεδο !! Έτσι πρέπει να είναι σε κάθε αγώνα !! Με την προτροπή να είμαστε παρούσες και παρόντες σε κάθε αγώνα ! Και με την προτροπή να μαζεύουμε οοοολοι τα σκουπίδια μας φεύγοντας , ανανεώνουμε το ραντεβού μας στον επόμενο εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα !

Το 2024-2025 να είναι γεμάτος αγώνες , δράση , φάσεις και πολλά πολλά γκολ !

Γουρλού και σ αυτήν την σεζόν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Άρης: Ήττα ντροπής και play out
01 Απριλίου 2025 -
Ιμάμογλου: Επιτίθενται στην οικογένειά μου και το κράτος αδιαφορεί
01 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ