close search results icon

Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Έδεσσας

Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Έδεσσας

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε στο ΕΠΑΛ Έδεσσας. Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιερατικός Επίτροπος Εδέσσης πανοσιολ Αρχιμανδρίτης π Μάξιμος Χατζής, ενώ παρών ήταν και ο Βαγγέλης Θωμάς, ο οποίος έστειλε το ακόλουθο μήνυμα για την έναρξη της χρόνιας

Επισκέφθηκα σήμερα το ΕΠΑΛ Έδεσσας, όπου παραβρέθηκα στον καθιερωμένο Αγιασμό και ευχήθηκα «καλή σχολική χρονιά» σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.


Η έναρξη της σχολικής χρονιάς διαχρονικά αποτελεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση του αύριο. Σ’ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα, σε κάθε οικογένεια που έχει μαθητές, καλή επιτυχία στον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα τους. 


Ως νέα Δημοτική Αρχή στηρίζουμε περισσότερο από ποτέ την ομαλή και καλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας για να συνεχίσουν να είναι ένας ζωντανός χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας σε ένα αισθητικά καλύτερο, αλλά και πιο ασφαλές περιβάλλον. Οι παρεμβάσεις μας ως Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων για συντήρηση και βελτίωση σχολικών μονάδων του Δήμου μας, είναι εμφανείς και συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση


Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας η παρουσία και η φροντίδα μας και συνολικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι συνεχής.


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει πάντα να στέκεται αρωγός σε ζητήματα που άπτονται των σχολείων και της Παιδείας γενικότερα και να στηρίζει στο μέτρο του δυνατού τις προσπάθειές και τις δράσεις μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!


Ευάγγελος Θωμάς

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ