Αλμωπία: Σαν της Δωροθέας το πράσο...πουθενά!
Ο παραδοσιακός τρόπος που τα κρατάει φρέσκα και νόστιμα!
Έχει και εξαιρετικά πράσα, τα οποία μάλιστα ξεπλένονται για να είναι πάντα φρέσκα και νόστιμα, με παραδοσιακό τρόπο. Οι νέοι πρασοκαλλιεργητές ακολουθούν πιστά τα βήματα των προηγούμενων, που ήξεραν πολύ καλά πως να κάνουν τοπ ένα προϊόν.
Όπως αναφέρει χρήστης μέσου κοινωνικής δικτύωσης "οι πράσοκαλλιεργητές της Δωροθέας Αλμωπίας συνεχίζουν την παράδοση των παππούδων τους που έφεραν τον σπόρο από την Μικρά Ασία . Τα ξεπλένουν στο ποτάμι που έχει πάντα σταθερή θερμοκρασία 14 βαθμούς και τα διαθέτουν φρέσκα και φέτος στην αγορά.
Είναι τα πιο νόστιμα στην Ελλάδα".
Δοκιμάστε τα νοστιμίζουν όλα τα φαγητά και τις πίτες.
Και όπως σωστά σημειώνει "στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς Στηρίζουμε την οικονομία της Αλμωπίας. Το 85% της παραγωγής κατευθύνεται στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, ενώ το υπόλοιπο 15% πωλείται από τους ίδιους τους παραγωγούς σε λαϊκές αγορές της Κεντρικής Μακεδονίας".
Εγγυημένα πράγματα, για να μην τρώμε ότι να 'ναι και από όπου να 'ναι...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ποιον θα ψήφιζαν οι Έλληνες για πρόεδρο των ΗΠΑ; Εισερχόμενα
18 Νοεμβρίου 2024
ΣΧΟΛΙΑ