close search results icon

Αντίδραση ΠΑΕ Άρης για αλλαγή Μαρέσκα: «Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ!»

Αντίδραση ΠΑΕ Άρης για αλλαγή Μαρέσκα: «Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ!»

Άμεση ήταν η απάντηση και αντίδραση της ΠΑΕ Αρης στην... ξαφνική αντικατάσταση του Φάμπιο Μαρέσκα, διαιτητή, που ορίστηκε το πρωί στους πίνακες της ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (22/9) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με διαρροή η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνεχίστε κι άλλο να εκτίθεστε…», λένε στον Άρη και συνεχίζουν. «Βάλτε καλύτερα τον Σπάθα ή τη Φραπάρ! Δηλαδή, πριν ορίσετε τον Μαρέσκα δεν ξέρατε ότι αύριο είναι 4ος σε παιχνίδι του Champions League; Ντρέπεται και η ντροπή μαζί σας», τονίζεται από τον επίσημο Άρη, δείγμα της δυσαρέσκειας και συνάμα της οργής για την απόφαση αλλαγής.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται, απλά, για την ιστορία ότι ο Φάμπιο Μαρέσκα δεν θα είναι, τελικά, ο διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο. Στη θέση του ορίστηκε ο συμπατριώτης του, Λούκα Παϊρέτο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τσέκομ, και Ρόσι, 4ος ο Κατοίκος και στο VAR ο επίσης Ιταλός, Αουρελιάνο και ο Ζαμπαλάς.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ιταλός ρέφερι, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε διευθύνει το επεισοδιακό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με την κροτίδα, που είχε τραυματίσει τον Χουάνκαρ, έχει οριστεί ως 4ος διαιτητής στο αυριανό (19/9) παιχνίδι ανάμεσα στη Φέγενορντ και τη Λεβερκούζεν, για τη League Phase του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ