close search results icon

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Γνώρισε την 1η του ήττα

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Γνώρισε την 1η του ήττα

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 2 – 1

Σίγουρα θα ερχόταν και η πρώτη ήττα κάποια στιγμή αφού είναι στους κανόνες του παιχνιδιού και αυτή ήρθε στον αγώνα μέσα στην Ορεστιάδα. Ο Απόλλωνας είχε εξ αρχής μία δύσκολη αποστολή αφού πήγε στην ακριτική πόλη αρκετά λαβωμένος με πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών του ( κυρίως κεντρώων Ταουσιάνης, Πέλκας, Ξανθόπουλος, κ.α. ) και έχοντας στην διάθεσή του μόλις 18 ποδοσφαιριστές κυρίως τους νεότερους. Παρ΄ όλ΄ αυτά ξεκίνησε τον αγώνα και μάλιστα για ένα ολόκληρο ημίχρονο (το πρώτο) με πολύ καλούς οιωνούς καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο και το σκορ υπέρ του.

Η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να πηγαίνουν το παιχνίδι περισσότερο στην δύναμη κάτι φυσιολογικό και την αμυντική γραμμή του Απόλλωνα να μην έχει την αναμενόμενη παρουσία στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο τέρματα και έτσι να σημειωθεί η πρώτη ήττα της ομάδας μας !

Στο 4ο ο Παπούδης μέσα από την περιοχή με κεφαλιά απείλησε για πρώτη φορά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 6ο ο Πασχαλίδη θ΄ απειλήσει με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής με τον Δομουκτσίδη να μην μπλοκάρει σταθερά να γκελάρει η μπάλα στον ώμο του πηγαίνοντας προς την εστία και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια πάνω στην γραμμή!!

Στο 19ο ο Καράδαης κρατάει το μηδέν με δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις , σε σουτ του Καράμπελα αρχικά και του Τσερρίκου!!!

Στο 35ο ο Καράμπελας μέσα από την μεγάλη περιοχή θα βγάλει σέντρα με την μπάλα να διεκδικείτε εκατέρωθεν, μέχρι που έφτασε στον Τσάνι και με αριστερό πλασέ θ΄ ανοίξει το σκορ σε 0 – 1.

Στο 53΄ ο Καράμπελας έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καράδαη με ωραίο χτύπημα φάουλ !!

Στο 55' και έπειτα από σέντρα του Ζαβέρδα, ο Σταματόπουλος με κοντινή κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-1 !!

Στο 62΄ από φάουλ του Παύλου Σταματόπουλου έφτασε η μπάλα στον Ζαβέρδα και από κοντά πλάσαρε κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η διαιτησία του κ. Λάπατα με επόπτες τους Γκιόση – Σιώνη) της ΕΠΣ Θράκης καλή

Ορέστης ( Κώτσιος Η. ) : Καράδαης, Αλεξακούδης(45΄ Παπαναστασίου), Πεταλωτής, Ζαβέρδας, Ιωαννίδης(77΄Ασπιώτης), Κοκοτσάκης( 45' Τηλέγραφος), Θεμελής( 84' Ντουμανάκης) , Παπούδης( 45' Σκέντζος, Σταματόπουλος, Πασχαλίδης.

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Βοτάρης Δ.) : Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας (68ο Ρουγκάλας), Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Χατζηαλεξιάδης, Τσερρίκου, Καράμπελας, Τσάνη, Χατζηδιαμαντίδης (68o Δεληχατζής), Τζήμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ