Με λίγα λόγια τα είπε όλα ο Θάνος Σπανός: "όλοι μαζί μπορούμε...αυτός ο τόπος δεν ανήκει σε συνδυασμούς και αμφιλεγόμενα συμφέροντα" | PellaNews

Με λίγα λόγια τα είπε όλα ο Θάνος Σπανός: "όλοι μαζί μπορούμε...αυτός ο τόπος δεν ανήκει σε συνδυασμούς και αμφιλεγόμενα συμφέροντα"

αριστερά ο κ. Σπανός με την κα Γάτσου και τον κ. Πορτοκαλίδη

Με αφορμή τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Θάνος Σπανός ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ λίγες κουβέντες εκφράζοντας την άποψη του γι' αυτό που συμβαίνει στη Σκύδρα και τον κατήφορο που έχει πάρει. 

Η ανάρτηση του κ. Σπανού

"Σήμερα δώσαμε όλοι το παρόν στην διαμαρτυρία κατά του κλεισίματος της τράπεζας Πειραιώς... Ήταν το ελάχιστο που έπρεπε να κάνει κάθε ενεργός πολίτης ώστε να κάνουμε σαφές ότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε άπραγοι την αθλιότητα υποβάθμιση αυτού του τόπου (της Σκύδρας μας). Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι με ποια επιχειρήματα αύριο θα απαιτήσουμε την παρουσία του Δήμου μας..Πως θα πείσουμε την εκάστοτε κυβέρνηση ότι η Σκύδρα πρέπει να έχει Δήμο;Στο παρελθόν τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνταν από την εκάστοτε Δημοτική αρχή ήταν η αναπτυξιακή δυναμική που έχει αυτός ο τόπος.Ηταν η εφορία.Ηταν το ΙΚΑ κλπ.. Είμαστε ο δήμος με τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις.Ε καί; Δυστυχώς στην κοινωνία επικρατεί και μια άποψη που λένε ότι οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν... Σιγά μην μας ρωτήσουν... Όχι κύριοι δεν είναι απλές ιδιωτικές επιχειρήσεις... Είναι επιχειρήσεις που όταν ήρθε η οικονομική κρίση και πήγαιναν για φούντο ήρθε το κράτος με το στανιό και τις ανακεφαλαιοποιησε... Ποιο είναι το κράτος κύριοι... Εσείς εμείς και όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι... Όλοι μαζί μπορούμε.Γιατι αυτός ο τόπος δεν ανήκει σε συνδυασμούς και αμφιλεγόμενα συμφέροντα που ανάλογα την κυβέρνηση είτε κεντρική είτε Δημοτική κλείνουν ματιές... Ανήκει σε όλους χωρίς εξαιρέσεις ανήκει στα παιδιά μας..."