close search results icon

Άρης...Η χρονιά τώρα ξεκινάει!!

Ένας αγώνας που ο Άρης μπορεί να γράψει ιστορία 

Άρης...Η χρονιά τώρα ξεκινάει!!

Του Στέφανου Μίντζα 

Ο Άρης αφήνει πίσω του τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και πλέον έχει μπροστά του μια εβδομάδα να ετοιμαστεί για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναϊκό 

Ο Άρης πάλεψε χθες, ήταν μαχητικός, είχε τις καλές του στιγμές, αλλά πλήρωσε δύο δικές του στιγμές αδράνειας και τελικώς ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της Superleague.
Μια ήττα που σίγουρα πλήγωσε το γόητρο της ομάδας και του κόσμου, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρωτάθλημα, όχι όμως την αγωνιστική σεζόν.  Ένα πρωτάθλημα που μόνο επιτυχημένο ήταν για τον Άρη καθώς ήταν η ομάδα που έκοψε βαθμούς από όλους.  

mantzios.jpg

Μία χρόνια που δεν ξεκίνησε καλά για τον Άρη λόγο των λαθών που έγιναν το καλοκαίρι αλλά μια χρονιά που ο Σύλλογος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με την κατάκτηση του Κυπέλλου,  μια κατάκτηση που την απεύχονται οι οπαδοί όλων των άλλων ομάδων.  Απέναντι στην προπαγάδα όλων ο Άρης ήταν η ομάδα που με το γκολ στις καθυστερήσεις έκοψε 2 βαθμούς από την ΑΕΚ.  Ο Άρης ήταν η ομάδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs στην Τούμπα όπως και στην Κανονική διάρκεια ενώ έχει και ισοπαλία μέσα στην έδρα του Δικεφάλου. Ο Άρης ήταν η ομάδα που έβγαλε τον Παναθηναϊκό εκτός διεκδίκησης τίτλου με το διπλό στην Αθήνα και τις νίκες στην Κανονική περίοδο, όπως και με τον Ολυμπιακό. 

Ο Άρης ήταν η ομάδα που κοίταξε κάθε αντίπαλο στα μάτια όπως κάνει άλλωστε από την ημέρα ίδρυσης του. Βέβαια στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα όπως η χθεσινή,  μια ηττα όμως εκτός ουσίας διότι για τον Άρη δεν κρίνονταν τίποτα. 

Πλέον ολόκληρος ο οργανισμός του Άρη αφήνει πίσω του το πρωτάθλημα και στρέφεται στο κύπελλο με τον Άκη Μαντζιο να ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της ομάδος. Ο Έλληνας τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν το πολυπόθητο τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ