ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια: Γιατί φτάσαμε ως εδώ; | PellaNews

ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια: Γιατί φτάσαμε ως εδώ;

Ένα κλασικό και αλάθητο ξενικό ρητό λέει πως: «It ain't over till it's over». Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να… τελειώσει. Κι όσο ο ΠΑΟΚ αρνείται να βάλει τίτλους τέλους, να προσυπογράψει το διαζύγιο, να ευχαριστήσει δημόσια για την προσφορά του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, να τον βγάλει από την λίστα του ρόστερ του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και να προχωρήσει παρακάτω, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Πορτογάλος, από την πλευρά του, αποχαιρέτισε, ευχαρίστησε, έκανε τον απολογισμό της ασπρόμαυρης θητείας του και σχεδιάζει την επόμενη του ημέρα μακριά από την ομάδα που από παιδάκι τον έκανε «άντρα, οικογενειάρχη, πατέρα, Σαλονικιό και για πάντα ΠΑΟΚτσή», όπως ο ίδιος έγραψε στο… στερνό αντίο στον Δικέφαλο.

Είναι όντως στερνό αυτό το αντίο; Ουδείς γνωρίζει. Ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και η Αντρέια Βαρέλα μετά το αρχικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του συζύγου της για νέο συμβόλαιο. Μία εβδομάδα αργότερα, ο beast έβαζε τζίφρα σε νέο ηγεμονικό τριετές και οι κούτες με τα πράγματα για την μετακόμιση ξανάνοιξαν για να μπουν ξανά στην θέση τους.

Είναι τόσο αγνώμονες εκεί στην διοίκηση του ΠΑΟΚ που λησμόνησαν να αποχαιρετίσουν τον αρχηγό; Είναι τόσο κακιωμένοι μαζί του, που δεν του ευχήθηκαν ούτε καν καλή συνέχεια στην συνέχεια της καριέρας του; Είναι τόσο αχάριστοι που αμέλησαν να κατευοδώσουν τον πιο εμβληματικό ποδοσφαιριστή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα την τελευταία δεκαετία; 

Δεν το νομίζω. Δεν θέλω να το νομίζω. Ο επίλογος -όποιος κι αν είναι αυτός- δεν έχει γραφτεί ακόμα.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.sdna.gr/