close search results icon

Βρέφος και 12χρονη δύο από τα τέσσερα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου στη Μεσσηνία

Παράλληλα πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί.

Δύο παιδιά, ένα βρέφος περίπου 11 μηνών και ένα κορίτσι 12 ετών, έχασαν τη ζωή τους μαζί με δύο ενήλικες στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι εθνική οδό Κυπαρισσίας-Πύργου, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας.

Παράλληλα, πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων ένας 22χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το τροχαίο προκάλεσε μια νταλίκα, η οποία για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας της, ανατράπηκε, και έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα που διέρχονταν εκείνη την ώρα στο αντίθετο ρεύμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση η νταλίκα χτύπησε διαδοχικά τα αυτοκίνητα και καταπλάκωσε και συνέθλιψε το ένα εξ αυτών, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες σε αυτά.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Messinialive.gr, η νταλίκα δίπλωσε, ανατράπηκε και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, το οποίο καταπλάκωσε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν ο πατέρας και το 11μηνών μωρό της οικογένειας, ενώ διασώθηκαν η 38χρονη μητέρα και το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 4 ετών, που μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η νταλίκα που μετέφερε χαλίκι και χώμα χτύπησε και δεύτερο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και πια δίνει μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σε τρίτο όχημα επέβαιναν ένα 12χρονο κορίτσι που απεγκλωβίστηκε νεκρό, όπως και ένας ηλικιωμένος, η ηλικία του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Από το τρίτο όχημα βγήκε ζωντανή αλλά τραυματισμένη μια γυναίκα 61 ετών.

Ο οδηγός της νταλίκας, ετών 39, είναι και αυτός τραυματισμένος και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ