close search results icon

Δ. Σ Αλμωπίας: Τα άδεια έδρανα και η "απάντηση" της αντιπολίτευσης

Δ. Σ Αλμωπίας: Τα άδεια έδρανα και η "απάντηση" της αντιπολίτευσης

Ερωτηματικά προκαλεί η συνεχόμενη απουσία των δημοτικών συμβούλων της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλμωπίας από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Συγκεκριμένα οι παρατάξεις "Ενωμένοι για την Αλμωπία" και "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" των πρώην Δημάρχων Σάκη Χατζηδημητριου και Δημήτρη Μπινου απουσίασαν από τις τελευταίες συνεδριάσεις των Δημοτικών συμβουλίων, με συνέπεια να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις, καθώς δεν υπήρχε η αναγκαία απαρτία. Μάλιστα η πρόσφατη αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του προς τους δύο επικεφαλείς των παρατάξεων.

Το pellanews.gr επικοινώνησε με τους Δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, οι οποίοι δήλωσαν πως η απουσία τους είναι πολιτική στάση αλλά και ένδειξη διαμαρτυρίας προς την Δημοτική αρχή, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα δώσουν το παρόν στην επόμενη συνεδρίαση, όπου αναμένεται να εξηγήσουν και τους λόγους της απουσίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ