close search results icon

Δ. Θεσσαλονίκης: Επισκευάζεται το οδόστρωμα στην οδό Ελένη Ζωγράφου – Κλειστός ο δρόμος (Video)

Τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς. 

Ξεκίνησαν οι εργασίες από τον δήμο Θεσσαλονίκης στην «πολύπαθη» οδό Ελένη Ζωγράφου, προκειμένου να διορθωθεί το πλακόστρωτο και να πραγματοποιείται πιο ομαλά η διέλευση των ασθενοφόρων προς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», αλλά και των πολιτών.

Μάλιστα, τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου οι εργασίες αποκατάστασης στο πλακόστρωτο της Ελένης Ζωγράφου, στον δρόμο που οδηγεί προς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης και προς την Άνω Πόλη να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή.

«Ελπίζω να το ολοκληρώσουμε όπως αξίζει στους πολίτες»

Απο την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρόδρομος Νικηφορίδης μιλώντας στην Karfitsa ανέφερε «Τα έργα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί πρωί και είναι προγραμματισμένα να διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή εάν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο. Είναι κλειστός ο δρόμος, δεν διέρχονται αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητο που διέρχονται για το νοσοκομείο πηγαίνουν απο πάνω , τα υπόλοιπα αυτοκίνητα δεν περνάν απο εκεί γιατί είναι κλειστός ο δρόμος.

Το κομμάτι της Ελένης ζωγράφου μέχρι της Κασσάνδρου είναι κλειστό. Αυτό γίνεται για να είναι πιο ομαλή η λειτουργία όλων των οχημάτων πάνω στο πλακόστρωτο γιατί είχε πολλές ανισοσταθμίσει που δημιουργούσαν πρόβλημα και στα ασθενοφόρα. Μια ακόμη «κληρονομιά» της προηγούμενης διοίκησης που μας κλειροδοτήθηκε, ένα έργο με πολλά προβλήματα. Ελπίζω να το ολοκληρώσουμε όπως αξίζει στους πολίτες».

από την karfitsa.gr - Έλενα Μητσάλη 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ