Παραιτείται γιατί έκανε ντουζ κατά την τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου | PellaNews

Παραιτείται γιατί έκανε ντουζ κατά την τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου

Την παραίτησή του υπέβαλε ένας δημοτικός σύμβουλος στην Ισπανία, γιατί εμφανίστηκε άθελά του να κάνει ντουζ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του συμβουλίου.

Μέσα στην εβδομάδα οι σύμβουλοι του Τορελαβέγκα είχαν διαδικτυακή συνεδρίαση, ακολουθώντας τα σχετικά πρωτόκολλα για την πανδημία του κορονοϊού, αναφορικά με μερικά από τα τελευταία ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος των περίπου 52.000 πολιτών.

Όταν η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε ο Μπερνάρδο Μπούστιγιο, που εργάζεται part-time στον δήμο, άρχισε να ανησυχεί ότι δεν θα προλάβει να κάνει ένα ντουζ πριν την άλλη του δουλειά ως εκπαιδευτής κολύμβησης.

Γι' αυτό αποφάσισε να τοποθετήσει τον υπολογιστή στο μπάνιο και να ελαχιστοποιήσει την οθόνη της συνομιλίας, προκειμένου να ακούσει τα όσα θα λεχθούν.

Όμως, η εικόνα του ντουζ εμφανίστηκε στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης. Ο ήχος του τρεχούμενου νερού διακόπηκε από το χτύπημα του κινητού τηλεφώνου του Μπούστιγιο, καθώς συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον προειδοποιήσουν.

«Πες κάτι στον Μπέρνι. Πες του κάτι γρήγορα », ακούστηκε να λέει ένας μέλος του συμβουλίου. Ένας άλλος ρώτησε: «Δεν μπορούμε να τον αποσυνδέσουμε ή να κάνουμε κάτι;» Ο δήμαρχος ανέλαβε κλείνοντας την τηλεδιάσκεψη.

Όμως, το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου και ο Μπούστιγιο έκανε λόγο για ένα αθώο ατύχημα λόγω της έλλειψης τεχνολογικής τεχνογνωσίας και αναφέρθηκε στους... κινδύνους της τηλεργασίας στην εποχή της πανδημίας.

«Ανέκδοτα αυτού του είδους έχουν γίνει συνηθισμένα τις τελευταίες εβδομάδες», είπε ζητώντας συγγνώμη από όποιον μπορεί να ενοχλήθηκε από τις εικόνες.

«Έχω περάσει το ήμισυ της ζωής μου ημίγυμνος και δεν ντρέπομαι για το σώμα το δικό μου ή των άλλων» είπε αναφερόμενος στην εργασία του ως εκπαιδευτής κολύμβσης. «Δεν είναι μεγάλο ζήτημα» πρόσθεσε.

πηγή: efsyn.gr