close search results icon

Δίγκα Ελισάβετ: η νεαρή Σκυδραία με 18,28 μ.ο. βλέπει τις πόρτες της Νομικής ορθάνοιχτες

Δίγκα Ελισάβετ: η νεαρή Σκυδραία με 18,28 μ.ο. βλέπει τις πόρτες της Νομικής ορθάνοιχτες

Με τη βαθμολογία στην Ιστορία να πιάνει το 19,3, στα Λατινικά 19,6, Νεοελληνική Γλώσσα 17,5 και Αρχαία 16,7 η νεαρή μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Σκύδρας μπορεί μόνο να χαμογελάει και να βλέπει τους κόπους της να ανταμείβονται.

Ο λόγος για τη Δίγκα Ελισάβετ η οποία την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων είδε τις πόρτες της Νομικής να ανοίγουν και να ετοιμάζεται να "ανέβει" το επόμενο σκαλοπάτι της ζωής της… τη φοιτητική ζωή!

Συνειδητοποιημένη και με καθαρό μυαλό η Ελισάβετ γνωρίζει, πλέον, ότι όποιος προσπαθεί στο τέλος θα ανταμειφθεί. Κι αυτό είναι το μήνυμα της στους επόμενους. «Οι πανελλαδικές δεν είναι τίποτα παραπάνω από οργανωμένο και με πρόγραμμα διάβασμα» επισημαίνει και τονίζει με έμφαση «μην πανικοβάλλεστε, διώξτε το άγχος» μιας και η ίδια εκμυστηρεύεται στο pellanews.gr ότι το άγχος της αποτυπώθηκε στο γραπτό της πρώτης ημέρας των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τέλος καλό όμως και η νεαρή Σκυδραία φοιτήτρια ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ευχαριστεί πάρα πολύ όλους όσους στάθηκαν δίπλα της, καθηγητές και γονείς!

Καλή πορεία στη ζωή σου Ελισάβετ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ