close search results icon

Δικαίωση για οικογένεια από πλειστηριασμό στα Γιαννιτσά (video)

Η πρώτη πανελλαδικά. 

Δικαίωση για οικογένεια από πλειστηριασμό στα Γιαννιτσά (video)

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Όπως διαβάσατε σε ρεπορτάζ του pellanews.gr σχετικά με σπίτι που επρόκειτο να πλειστηριαστεί στα Γιαννιτσά, οι ιδιοκτήτες του οποίου όμως δικαιώθηκαν δικαστικά με "μάχη" που έδωσαν με δικηγόρο από την Αθήνα, θα δούμε κι άλλες περιπτώσεις, χιλιάδες ακόμη, οι οποίες βρίσκονται στην ίδια δίνη πανελλαδικά. 

Η σημερινή περίπτωση δικαίωσης δανειολήπτη ήταν η πρώτη πανελλήνια. Η συμπαράσταση στους ιδιοκτήτες πολύ μεγάλη σε πλήθος, ενώ την ίδια στιγμή δεκάδες αυτοκίνητα που περνούσαν επί της οδού Στράντζης, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και γιατί υπάρχει όλη αυτή η μεγάλη αναστάτωση. 

Το pellanews.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όσα αναφέρονταν, την περιφορά χαρτιών και εξωδίκων, αλλά και τον διάλογο που έγινε δημόσια μεταξύ του δικηγόρου των ιδιοκτητών (Φάνης Μπαμπάτσης από Αθήνα) με συνάδελφο του από εισπρακτική εταιρία. Εικόνες και διαλόγοι που θα δούμε, ποιος ξέρεις πόσες φορές ακόμη...Δείτε το βίντεο και επισκεφτείτε το νέο web κανάλι του pellanews.gr στο Youtube, για να παρακολουθήσετε κι άλλα ενδιαφέροντα βίντεο που υπάρχουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ