close search results icon

Δήλωση-βόμβα Καρατζαφέρη για Βελόπουλο: «Είναι κατιμάς, δεν έχει ήθος ούτε Παιδεία»

Για το αν συνομιλεί με τον Κυριάκο Βελόπουλο, απάντησε: «Μιλάω με σοβαρούς ανθρώπους και τον Βελόπουλο δεν τον θεωρώ σοβαρό».

Δήλωση-βόμβα Καρατζαφέρη για Βελόπουλο: «Είναι κατιμάς, δεν έχει ήθος ούτε Παιδεία»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στο Action 24 κλήθηκε να σχολιάσει τα κόμματα δεξιά της ΝΔ καθώς και την άνοδό τους, το τελευταίο διάστημα. Ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ ερωτηθείς μάλιστα για τον Κυριάκο Βελόπουλο εξαπέλυσε «ρουκέτες».

Ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε για την παρουσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου: «Διετέλεσα μέντορας της Αφροδίτης. Όταν ήταν ξέμπαρκη, προσπάθησα να τους ενώσω με τον Μπογδάνο. Και μάλιστα εγώ τους έβγαλα μια φωτογραφία σε μια καφετέρια και έβαλα την εκπομπή του το τραγούδι Λάμπω, από το Λατινοπούλου-Μπογδάνος. Τελικά χάλασε».

Όσο για την ακροδεξιά στην Ελλάδα, είπε: «Βλέπω τι υπάρχει και δεν μου αρέσει η παρέα. Ήταν αλλιώς όταν ξεκίνησα εγώ. Μου αρκεί το ότι είμαι ο γενάρχης αυτού που λέγεται ακροδεξιά στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε αυτός ο χώρος, μέχρι που εμφανίστηκα εγώ. Τον έστησα και τον γέμισα με καλά στελέχη. Ποιος έχει αντίρρηση για τον Βορίδη, για τον Άδωνι ή για τον Πλεύρη. Είχαμε και τον Βελόπουλο, αλλά τι να κάνουμε, σε κάθε σπίτι υπάρχει ένα απολωλός πρόβατο».

«Θεωρούσα τον Βελόπουλο κατιμά»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, γνωρίζοντας πολύ καλά τον Κυριάκο Βελόπουλο δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια σκληρή δήλωση:

«Του έτυχε ένας πολύ σοβαρός ρόλος, αλλά δυστυχώς δεν έχει τη σοβαρότητα να τον υπηρετήσει. Θα ήθελα να έχει όγκο. Φαντάζομαι δηλαδή στη θέση του έναν από τους άλλους τρεις, τον Βορίδη για παράδειγμα. Θα είχε άλλο όγκο, εκτόπισμα. Αυτή είναι η διαφορά. Για να γίνεις αρχηγός χρειάζεσαι κάποια στοιχεία. Παιδεία, ευφυία, χαρακτήρα και ήθος. Ο Βελόπουλος έχει το ένα σε μεγάλο βαθμό, την ευφυία».

«Μιλάω με σοβαρούς ανθρώπους και τον Βελόπουλο δεν τον θεωρώ σοβαρό. Εάν οι άλλοι τρεις (σ.σ Βορίδης, Άδωνις, Πλεύρης) ήταν το νουά και το κιλότο, αυτόν τον θεωρούσα τον κατιμά. Και γι’ αυτό δεν του είχα δώσει ποτέ κάποιο νομοσχέδιο. Μπράβο του που κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Τον βοήθησαν οι συγκυρίες, τον προωθούν οι συγκυρίες, αλλά δεν είναι όγκος».

πηγή: vradini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ