close search results icon

Δήμος Πέλλας: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας αύριο (23/10) στα Γιαννιτσά

Με οκτώ θέματα/ερωτήματα στην Ημερήσια Διάταξη. 

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Πέλλας και συγκεκριμένα στις 19.30 στο Δημαρχείο Γιαννιτσών. 

Πολύ ενδιαφέροντα τα θέματα ημερήσιας διάταξης, που αποτελούν ερωτήματα δημοτικών συμβούλων αλλά και Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων. 

Δείτε αναλυτικά: 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων εντός της Δ.Κ. Αχλαδοχωρίου (Ερώτηση του προέδρου της Δ.Κ. Αχλαδοχωρίου κ. Δαγδούνη Ζήση)
2) Αποπεράτωση αρδευτικού δικτύου Αχλαδοχωρίου (Ερώτηση του προέδρου της Δ.Κ. Αχλαδοχωρίου κ. Δαγδούνη Ζήση).
3) Πρώην αναψυκτήριο στην περιοχή Πηγές στην Δ.Κ. Αραβησσού) (Ερώτηση του προέδρου της Δ.Κ. Αραβησσού κ. Γεροκώστα Ιωάννη)
4) Υλοποίηση του έργου: Αστική Ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης των Γιαννιτσών (Ερώτηση του Δ.Σ κ. Στάμκου Γρηγορίου).
5) Τι γίνεται με το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη των Γιαννιτσών (Ερώτηση του Δ.Σ κ. Επιτροπάκη Αθανάσιου).
6) Ποια είναι η εξέλιξη του έργου: Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στη Δ.Ε Κύρρου (Ερώτηση του Δ.Σ κ. Παναγιωτίδη Μιχαήλ)
7) Ποια είναι η εξέλιξη της υποβολής της πρότασης του έργου: Περιβαλλοντική ανάπλαση του πεζόδρομου Ελευθερίου Βενιζέλου στην Δ.Κ. Γιαννιτσών (Ερώτηση του Δ.Σ κ. Στεργιούλα Δημήτριου)
8) Ποια είναι τα οικονομικά στοιχεία εσόδων- εξόδων της φετινής εμποροπανήγυρης σε σχέση με τα περσινά και ποια η φετινή συμμετοχή στο δρόμο Θυσίας σε σχέση με πέρυσι (Ερώτηση του προέδρου της Δ.Κ. Γιαννιτσών κ. Παροτσίδη Διονύσιου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ