close search results icon

Δήμος Πέλλας: Νέες εμπειρίες για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ΄΄Άσκηση στην 3η Ηλικία

Δήμος Πέλλας: Νέες εμπειρίες για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα  ΄΄Άσκηση στην 3η Ηλικία

Μία ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι συμμετέχοντες στο νεοσύστατο τμήμα ανδρών του προγράμματος "Άσκηση στην 3η Ηλικία", την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Οι υπεύθυνοι γυμναστές αφού έκαναν την κατάλληλη προετοιμασία, υλοποίησαν το πρόγραμμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού κωπηλατοδρόμιου του Λουδία. Οι συμμετέχοντες συνδύασαν το πρόγραμμα γύμνασης τους, με τα εξειδικευμένα όργανα μυικής ενδυνάμωσης και μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος της κωπηλασίας. Ο ενθουσιασμός αποτυπωμένος στις εκφράσεις όλων επιβάλλει την συνέχιση αυτών των πρωτοβουλιών, τόνισε ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιάννης Γυριχίδης ο οποίος συνεχάρη τους υπευθύνους γυμναστές Σωτηρία Μαυρίδου και Βασίλη Τσαλικίδη.

Τη φετινή χρονιά στο πρόγραμμα Άσκησης στην 3η Ηλικία, παράλληλα με το γενικό ασκησιολόγιο προστέθηκαν πεζοπορίες, καθώς επίσης και εκμάθηση παραδοσιακών χορών σε μικτά τμήματα.

Τμήματα υλοποιούνται σε όλα τα ΚΑΠΗ των Γιαννιτσών, στην Πέλλα, στην Κρύα Βρύση, στην Καρυώτισσα ενώ το πρόγραμμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών πραγματοποιείται στα ΚΑΠΗ, των Γιαννιτσών και της Καρυώτισσας με υπεύθυνη γυμνάστρια την Σοφία Μανουσαρίδου.

Πληροφορίες: Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας ( Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, Βόρεια Πτέρυγα, 1ος όροφος) Δ/νση: Κ.Ασμανίδη 2, τκ 58100.,τηλ. :23820 84379, email aodig@giannitsa .gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ