close search results icon

Δήμος Σκύδρας: Αίτημα της "Αλλαγής Σκυτάλης" για καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων

Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης θέτει προ των ευθυνών της τη Δήμαρχο Σκύδρας

Δήμος Σκύδρας: Αίτημα της "Αλλαγής Σκυτάλης" για καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων

Η τελευταία φωτιά που ξέσπασε σε χώρο ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων κι έφτασε λίγα μέτρα από τα σπίτια του Δημοτικού Διαμερίσματος Λουτροχωρίου, έφερε, για άλλη μια φορά, στη δημοσιότητα το άλυτο πρόβλημα των "βουνών" από σκουπίδια που υπάρχουν έξω από κάθε χωριό. Όπως διαπίστωσαν όλοι, από την πυρκαγιά στο Λουτροχώρι, το κακό δεν θέλει και πολύ για να γίνει, πράγμα που σημαίνει -και ιδιαίτερα αυτή την εποχή που οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο- οι ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι πρέπει να καθαριστούν και με κάθε τρόπο να μην επιστρέψουν στην πρότερα κατάσταση.

Το μείζον αυτό θέμα αναδεικνύει και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, με την κα Μαρία Παπαδοπούλου να θέτει προ των ευθυνών της τη Δήμαρχο Σκύδρας, αιτούμενη να λυθεί το εν λόγω πρόβλημα και να ενημερωθούν καταλλήλως οι πολίτες για το που μπορούν με ασφάλεια να εναποθέτουν τα κάθε είδους απορρίμματα και τα ογκώδη αντικείμενα. Το αίτημα έχει κοινοποιηθεί επίσης στη Δ/νση Περιβάλλοντος, στο Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής αλλά και στον Εισαγγελέα. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

skoupidia1.jpg
skoupidia2.jpg


Παρακάτω φωτογραφικό υλικό όπως το κατέγραψε η παράταξη της κας Παπαδοπούλου και δείχνει το "χάλι" που επικρατεί στον Δήμο Σκύδρας με την ανεξέλεγκτη απόρριψη απορριμμάτων


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ