close search results icon

"Διπλό ευχαριστώ" από τον τομέα Γιαννιτσών του ΕΚΑΒ

Δείτε ποιος ο λόγος και προς ποιους.

Διπλό ευχαριστήριο, τόσο από το ΕΚΑΒ Γιαννιτσών (προς τράπεζα Πειραιώς), όσο και απο την Ομάδα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Γιαννιτσών (προς Σύλλογο Αμπελειών). Δείτε τους λόγους και αναλυτικά: 

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ τομέα Γιαννιτσών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το τοπικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και ιδιαίτερα τη διευθύντρια κ. Μποζατζούδη Κωνσταντίνα για την πρόσφατη δωρεά ενός φοριαμού.
Η γενναιόδωρη αυτή κίνηση ενισχύει σημαντικά την καθημερινή μας λειτουργία, διευκολύνοντας την οργάνωση και αποθήκευση του εξοπλισμού μας. Η υποστήριξή σας συμβάλλει ουσιαστικά στην αποστολή μας και με την προσφορά σας, μας δείχνετε ότι αναγνωρίζετε τη σημασία του έργου μας.
Ευχαριστούμε πολύ!
Με εκτίμηση
,
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ τομέα Γιαννιτσών

------------------------------------------------

Εμείς, οι εργαζόμενοι στο EKAB Γιαννιτσών, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στον
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ
για την πολύτιμη δωρεά του ενός προπλάσματος για τη διδασκαλία της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.
Η δωρεά αυτή ενισχύει τις εκπαιδευτικές μας δράσεις και μας βοηθά να εκπαιδεύσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες στις σωτήριες τεχνικές της ΚΑΡΠΑ. Η υποστήριξή σας είναι ανεκτίμητη και συμβάλλει σημαντικά στην προαγωγή της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.
Στις Αμπελειές Γιαννιτσών έχουν εκπαιδευτεί περισσότερα από 50 άτομα στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και έχουν ήδη αποκτήσει ένα αυτόματο απινιδωτή στο χωριό τους.
Με εκτίμηση
,
Η Ομάδα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ τομέα Γιαννιτσών.

p1.jpg
p3.jpg
f1.jpg
p2.jpg

(*φώτο αρχείου pellanews.gr - ΠΑΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ