Δυναμική Συμμετοχή του Βασίλη Τσεντεμίδη στο 5ο Katerini Run

Μια αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασίλης Τσεντεμίδης από την Αλμωπία στον αγώνα δρόμου 5ο Katerini Run, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων με χρόνο 25:30, κατακτώντας την 41η θέση στη γενική κατάταξη.
Ο ίδιος, σε ανάρτησή του μετά τον αγώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτος του 25… με πολύ ιδρώτα», εκφράζοντας τόσο την ικανοποίησή του όσο και την προσπάθεια που κατέβαλε για να πετύχει αυτή την επίδοση.
Ο αγώνας διεξήχθη στην Κατερίνη, συγκεντρώνοντας δρομείς από διάφορες περιοχές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια απαιτητική διαδρομή. Ο Βασίλης Τσεντεμίδης απέδειξε για ακόμα μία φορά τη συνέπεια και την αγωνιστικότητά του, δείχνοντας πως ο αθλητισμός και η προσπάθεια φέρνουν πάντα αποτελέσματα.
Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και την αξιέπαινη προσπάθειά του!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Νίκη για τον ΝΠΣ Σκύδρας με 2-1 επί του Αλμωπού Αριδαίας
09 Μαρτίου 2025 -
Ι. Ν Αγίου Στεφάνου Σκύδρας: Το πρόγραμμα της Εβδομάδας
09 Μαρτίου 2025 -
Συνάντηση Λυκείων Ελληνίδων στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών
09 Μαρτίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ