close search results icon

«Εγκληματική Δράση Οπαδών του ΠΑΟΚ στην Έδεσσα – “Θα το Πάμε μέχρι Τέλους” δηλώνει ο Ξυλουργίδης»

«Εγκληματική Δράση Οπαδών του ΠΑΟΚ στην Έδεσσα – “Θα το Πάμε μέχρι Τέλους” δηλώνει ο Ξυλουργίδης»

Δελτίο Τύπου του Αντώνη Ξυλουργίδη

Με αφορμή τη δημόσια επίθεση σε βάρος μου και τις απειλές κατά της ζωής μου, απροκάλυπτα ενώπιον πολλών ανθρώπων,από μαυροφορεμένους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που φορώντας γυαλιά ηλίου και μπλούζες με διακριτικά της ομάδας τους, ανήμερα του Πάσχα, εισέβαλλαν ανενόχλητοι στο κατάστημα ‘Ρίβερ’, στο κέντρο της πόλης της Έδεσσας και έπραξαν όσα γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν, οφείλω τα εξής:

Πρέπει να διαφυλαχθεί πάση θυσία η συνοχή της κοινωνίας από κάθε λογής εγκληματικά στοιχεία που δρουν ανενόχλητοι ως όχλος,ως οργάνωση με δομή,ιεραρχία, χρηματοδότηση και προχωρούν σε πάσης φύσεως εγκληματικές ενέργειες έπειτα από σχεδιασμό,κατά παράβαση μεταξύ άλλων και του αθλητικού νόμου για την λειτουργία των συνδέσμων των ΠΑΕ.

Αυτή η μειοψηφία εγκληματικών στοιχείων που δρουν και στην πόλη της Έδεσσας, όπως και ο σεσημασμένος οπαδός, χούλιγκαν που συμμετείχε στην επίθεση βάρος μου ο οποίος δίνει παρόν για άλλες ποινικές υποθέσεις, και τώρα κρύβεται ως θρασύδειλος για να μη συλληφθεί και απολογηθεί για τις πράξεις του,θέλουν παση θυσία να μας γυρίσουν στον τραμπουκισμό και στο μεσαίωνα.

Το ζήτημα είναι ότι έτσι γαλουχείται μια ολόκληρη κοινωνία. Συμμετέχουν και ανήλικοι που εθίζονται στη παραβατικότητα αντιγράφοντας αυτά τα στερεότυπα ως λογική εξέλιξη. Οι πολιτικοί δεν μιλούν γιατί δεν θέλουν να χάσουν σταυρούς, η αστυνομία ενώ γνωρίζει δεν πράττει το αυτονόητο δηλαδή να ελέγξει τις προϋποθέσεις λειτουργίας αυτών των γκέτο που θέλουν να λέγονται σύνδεσμοι μέχρι να συμβεί το μοιραίο.

Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστός παρά μόνο χρήσιμος γι’αυτό και τοποθετούμαι δημόσια ενώ άπαντες κρύβονται από φόβο ή συμφέρον.

Καταλαβαίνω ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, καθώς καθοδηγούμενα όργανα εντέλλονται σε μια αθλιότητα και έχουν βαριά ευθύνη όσοι υποθάλπουν και μεθοδεύουν αυτή την επικίνδυνη κατάσταση. Η επίθεση σε βάρος μου, αφορά την άσκηση των καθηκόντων μου ως υπερασπιστή καθώς οι συγκεκριμένοι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν επιθυμούν να συνεχίσω και θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δρουν απειλώντας και τραμπουκίζοντας.

Η αστυνομία τι κάνει;Η οργανωμένη πολιτεία τι κάνει;

Ο δήμος τι κάνει; Οι δικηγορικοί σύλλογοι Έδεσσας και Γιαννιτσών τι κάνουν ; Οι καταστηματάρχες που ενώ βλέπουν και έχουν βαρύτατες ευθύνες για όσα συμβαίνουν στα μαγαζιά τους τι κάνουν; Η βία ανακυκλώνεται ασύμμετρα.

Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω ότι άμεσα θα υποβάλλω αναφορά προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για όσα δεν γίνονται σε σχέση με τη δημόσια τάξη στην περιοχή μας και φυσικά στην αρμόδια Εισαγγελία για όσα λαμβάνουν χώρα κατά παράβαση του Νόμου σε σχέση με συνδέσμους που λειτουργούν ως ορμητήρια εγκληματικών ενεργειών σε βάρος όσων επιθυμούν και κρίνουν οι ίδιοι. Τα παραμάγαζα εγκληματιών θα κλείσουν είτε έχουν ασυλία είτε όχι.

Θα το πάμε μέχρι τέλους-υπόσχεση!

Ξυλουργίδης Αντώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ