close search results icon

Εκδήλωση προς τιμή των Δασκάλων

Διονύσης Σταμενίτης: Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόσο στην κάλυψη των κενών, όσο και στη στήριξη του επαγγέλματος συνολικά. 

Εκδήλωση προς τιμή των Δασκάλων

Εκδήλωση για την προσφορά των Δασκάλων διοργανώθηκε στα Γιαννιτσά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης,  οι βουλευτές Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Καρασμάνης αλλά και ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικατσης 

fb-img-1729363432742.jpg

Ο κος Σταμενίτης με αφορμή την παρουσία του απεύθυνε χαιρετισμό στον οποίο δήλωσε

«1968-2024: Τιμούμε τους Δασκάλους μας»


Μια πολυ όμορφη εκδήλωση, διοργάνωσαν το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, η Ιστορική & Λαογραφική Εταιρεία «Ο Φίλιππος» και ο Δήμος Πέλλας, για την πολύτιμη προσφορά των εκπαιδευτικών. 

fb-img-1729363422792.jpg



Οι δάσκαλοι δεν είναι απλώς φορείς γνώσης.

Είναι καθοδηγητές, μέντορες και φίλοι μας!

Μέσα από την αφοσίωση και την αγάπη τους για το επάγγελμα, συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξή μας. Δίδαξαν εμάς, διδάσκουν σήμερα τα παιδιά μας, όχι μόνο τη γνώση, αλλά και τις αξίες της αλληλεγγύης, της υπομονής και της επιμονής.

 

Εμείς ως Πολιτεία έχουμε χρέος να στεκόμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς, να παρέχουμε τα εργαλεία ώστε να διευκολύνουμε και να εμπλουτίζουμε το έργο τους, και να έχουμε πάντα ανοιχτά τα αυτιά μας στις προτάσεις τους, συνδιαμορφώνοντας έτσι ένα καλύτερο σχολείο!


Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόσο στην κάλυψη των κενών, όσο και στη στήριξη του επαγγέλματος συνολικά. 


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λέμε ότι μετά από πολλά χρόνια προχωρήσαμε σε μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών ενώ φέτος παρουσιάστηκε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αλλαγών, φιλοδοξώντας να απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής μας, που αντιμετωπίζει στο σύνολο της η εκπαιδευτική κοινότητα.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας: «Στα Ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου», με εκθέματα από τη συλλογή

του εκπαιδευτικού Στέφανου Ιωαννίδη. Μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά που παρουσιάζει τα μέρη απο όπου πέρασε ο Μεγάλος Στρατηλάτης.


Συγχαρητήρια σε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ