close search results icon

Ελεύθεροι 24 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

Την Πέμπτη η απολογία άλλων 14 κατηγορουμένων.

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι άλλοι 7 κατηγορούμενοι, συλληφθέντες σε προληπτικούς ελέγχους πριν τη μεγάλη συγκέντρωση για το έγκλημα στα Τέμπη. Πρόκειται για την δεύτερη ομάδα κατηγορουμένων που απολογήθηκε, μετά από εκείνη των επτά που απολογήθηκαν χθες και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κάποιοι από τους 14 κατηγορούμενους για κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών και πλημμεληματικές πράξεις είναι ελεύθεροι, χωρίς την επιβολή όρων, ενώ για κάποιους ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν περιοριστικούς όρους.

Ελεύθεροι επίσης αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους και άλλοι 17 κατηγορούμενοι από δικογραφίες που σχηματίστηκαν για επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης για τη σιδηροδρομική τραγωδία. Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν έκρηξη, εμπρησμό, απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και άλλα αδικήματα. Με τις ίδιες κατηγορίες απολογούνται αύριο στην αρμόδια ανακρίτρια άλλοι 14 κατηγορούμενοι, συλληφθέντες κατά τα επεισόδια.

πηγή: efsyn.gr

κεντρική φώτο Eurokinissi 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ