Ενίσχυση των Δήμων της Πέλλας από τα τέλη ταφής – Σημαντική συμβολή του Γιάννη Μουρατόγλου

Θετικές εξελίξεις καταγράφονται για την τοπική αυτοδιοίκηση της Πέλλας, καθώς οι τέσσερις Δήμοι του νομού – Πέλλας, Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας – πρόκειται σύντομα να δουν ενίσχυση των ταμειακών τους διαθέσιμων μέσω της απόδοσης των χρημάτων από τα τέλη ταφής.
Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση προέρχεται από τα τέλη που καταβάλλονται στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής διαχείρισης απορριμμάτων και επιστρέφεται στους δήμους για την ενίσχυση σχετικών έργων και υποδομών. Οι πόροι αυτοί αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τις δυνατότητες των ΟΤΑ να προχωρήσουν σε βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, συμβάλλοντας τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών όσο και στη γενικότερη περιβαλλοντική προστασία.
Καθοριστική ήταν και σε αυτή την περίπτωση η συμβολή του Γιάννη Μουρατόγλου, ενός ανθρώπου με μακρά και καταξιωμένη πορεία στην αυτοδιοίκηση. Ως πρώην δήμαρχος Έδεσσας και συνεργάτης του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Μουρατόγλου αξιοποιεί την εμπειρία του και τις γνώσεις του για να υποστηρίξει ουσιαστικά τις τοπικές αρχές του Νομού Πέλλας. Με συνεχείς παρεμβάσεις και τεκμηριωμένες προτάσεις, συνεισφέρει στην εξασφάλιση πόρων και στη διευκόλυνση των διαδικασιών.
Η ενεργή παρουσία και το διαρκές ενδιαφέρον του για τα ζητήματα των Δήμων της περιοχής επιβεβαιώνουν τον ρόλο του ως πολύτιμου συνοδοιπόρου στην προσπάθεια αναβάθμισης της αυτοδιοίκησης στην Πέλλα, με άμεσο αποτύπωμα στις ζωές των πολιτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Πάσχα ακόμη και με 30άρια – Η εξέλιξη του καιρού τη Μεγάλη Εβδομάδα
15 Απριλίου 2025 -
Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε αρνί και αυγά – Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ
15 Απριλίου 2025 -
Μενίδι: Ηλικιωμένος έσπρωξε και σκότωσε τη σύζυγό του
15 Απριλίου 2025 -
Τα ζώδια την Τρίτη 15 Απριλίου
15 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ