Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας: Έμπρακτη στήριξη στα μέλη της και την τοπική κοινωνία

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας (Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας) συνεχίζει να αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην υποστήριξη των μελών της και της τοπικής κοινωνίας μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών. Πρόσφατα, η Ένωση, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Τσαβδαρίδη, τον ταμία, Δημήτριο Κισελίγκα, και το μέλος, Βασίλειο Γιουρούκη, διένειμε συνολικό ποσό 3.000 ευρώ σε δέκα αστυνομικούς, με 300 ευρώ να αποδίδονται σε καθέναν για δέκα τοκετούς που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δίμηνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας διαθέτει τράπεζα αίματος, από την οποία χορηγεί φιάλες αίματος όχι μόνο στα μέλη της αλλά και σε όλους τους πολίτες του νομού, στο μέτρο του δυνατού. Αυτή η πρωτοβουλία υπογραμμίζει την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της Ένωσης προς την ευρύτερη κοινότητα.
Στο παρελθόν, η Ένωση έχει προβεί σε παρόμοιες δράσεις, όπως η παροχή επιδομάτων συνολικού ύψους 11.000 ευρώ σε 82 παιδιά αστυνομικών του νομού, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή υποστήριξή της προς τα μέλη της, ειδικά σε δύσκολες περιόδους.
Επιπλέον, η Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας διοργανώνει τακτικά εθελοντικές αιμοδοσίες, ενισχύοντας την τράπεζα αίματος και προάγοντας την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Οι δράσεις αυτές καταδεικνύουν την προσήλωση της Ένωσης στην ευημερία των μελών της και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για άλλους οργανισμούς και φορείς σε πανελλαδικό επίπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Δημοσκόπηση: Πρόωρες εκλογές θέλουν οι πολίτες λόγω Τεμπών
15 Μαρτίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ