close search results icon

Έντονη η δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη – Πού δεν τα βρίσκουν

Αν και οι όροι του συμβολαίου του Κανάκη είναι σαφείς.

Έντονη η δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη – Πού δεν τα βρίσκουν

Έτοιμο για έναρξη είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, με ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και παραγωγές μυθοπλασίας να ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη της τηλεθέασης.

Ο ΑΝΤ1, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό κανάλι που ξεκινά νωρίς τη σεζόν, καθώς τόσο οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί όσο και η ΕΡΤ, κάθε χρόνο ξεκινούν όλο και νωρίτερα προκειμένου… ο ένας να προλάβει τον άλλον και να «χτίσει» σταθερό κοινό όσο ο ανταγωνισμός είναι όσο το δυνατόν μικρότερος.

Και κάπου εδώ, στο τραπέζι πέφτει το όνομα «Αντώνης Κανάκης».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», παρά το γεγονός πως το «Ράδιο Αρβύλα» ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, το κανάλι ασκεί πιέσεις προκειμένου η εκπομπή να ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 4 του ίδιου μήνα.

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως το πιθανότερο σενάριο είναι να επικρατήσει η επιθυμία του ΑΝΤ1 και πως υπάρχουν στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου που δυσανασχετούν έντονα με τη… μονίμως καθυστερημένη έναρξη της εκπομπής του Κανάκη – καθώς κάθε χρόνο οι «Αρβύλα» είναι οι τελευταίοι που κάνουν πρεμιέρα, την ώρα μάλιστα που όλες οι εκπομπές έχουν ξεκινήσει ήδη από τα μέσα Σεπτέμβρη.

Σημειώνεται, πάντως, πως στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται το ότι στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Αντώνης Κανάκης με τον ΑΝΤ1 υπάρχουν πολύ σαφείς όρους σχετικά με την έναρξη και τη λήξη των εκπομπών του…

πηγή: dailymedia.com.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ