close search results icon

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο μικρός Γιαννάκης: «Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος για την Τούμπα»

Με τη μέγιστη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειας του ΠΑΟΚ έχει κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα.

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης και των φυσιοθεραπειών που έκανε στις ΗΠΑ: «Είμαι ευτυχισμένος και δυνατός», το πρώτο σχόλιο κατά την άφιξή του.

Με τη μέγιστη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειας του ΠΑΟΚ έχει κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα. Ο μικρός Γιαννάκης, όλων των Ελλήνων, ολοκλήρωσε τον απαραίτητο κύκλο φυσιοθεραπειών στην Αμερική, όπου υποβλήθηκε, πριν από μερικές εβδομάδες, σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος σπαστικότητας στα πόδια, το οποίο δεν του επέτρεπε να περπατήσει.

Από σήμερα το μεσημέρι (10/10) βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου έφτασε μέσω Φρανκφούρτης, και στη βάση του -πλέον- αναμένεται να συνεχίσει τον αγώνα για το όνειρο: Να μπει περπατώντας στην Τούμπα. Μαζί του θα είναι όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που θα τον βοηθούν καθημερινά στα πρώτα του βήματα, με τον ίδιο πάντως να συγκινεί με το χαμόγελο και τη δύναμή του, δηλώνοντας από το αεροδρόμιο πως: «Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα!».

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ