close search results icon

Επίσημο! / Ο Γιαννιτσώτης Δημήτρης Κάππας στον ΟΦΗ

Πέρσι δοκιμάστηκε, φέτος γίνεται επίσημα "Κρητικός". 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ήταν 30 Νοεμβρίου του 2023. Τότε το pellanews.gr σας είχε προϊδεάσει για ένα μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου και μάλιστα τερματοφύλακα, οτι έχει προοπτικές, οτι τον ζητούν πολλοί, ότι είναι σημειωμένος σε "μπλοκάκια" ατζέντηδων. 

Μεταξύ αυτών τον εντόπισε ο ΟΦΗ. 

Δείτε τι αναφέραμε τότε (https://www.pellanews.gr/enas-giannitsotis-poy-ginetai-kritikos-o-talantoychos-dimitris-kappas-ston-ofi-136808?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3sWeW3oGyHKhuV_TQsFVyr7362WO0MKlP73V9wAcl6MZO0cbbRovWQ5xk_aem_yqDWdGsQPQxSz6rD5-B3MQ) : 

screenshot-4-IfbdB.png
screenshot-5-WSXzp.png
screenshot-6-rsH9c.png

Ο Δημήτρης είχε πάει για δοκιμαστικά, κάτι το οποίο έφερε αποτέλεσμα θετικό, καθώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μιας και οι Κρητικοί διαπίστωσαν οτι πρόκειται για τερματοφυλακάρα (και δεν το λέμε εμείς, είναι τις πάσοι διαπιστευμένο). 

Έτσι, έρχεται από τους γονείς η είδηση της θετικής κατάληξης, που σκόρπισε ως είναι λογικό, μεγάλο ενθουσιασμό:

screenshot-8-bVTqR.png

Έτσι λοιπόν, ο...αετός Δημήτρης Κάππας θα βρίσκεται στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, όπως απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι γονείς Αντώνης και Μαρία. 

Γνωρίζουμε βεβαίως και οτι οι γονείς βρίσκονται ανελλιπώς κοντά στον υιό, στηρίζοντας κάθε του βήμα και προσπάθεια, συμβολή ανεκτίμητη και καθοριστική για το παρόν και το μέλλον ενός παιδιού. 

Μπράβο στους γονείς, μπράβο στον αθλητή, ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς και επιτυχία (την οποία θεωρούμε σίγουρη). 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ