close search results icon

Επίθεση Τσελίκ σε Δένδια: Τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο

Προκλητικός με τον Έλληνα Υπουργό, που το χαρακτήρισε...προβοκάτορα! 

Επίθεση Τσελίκ σε Δένδια: Τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια εξαπέλυσε εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, με αφορμή δηλώσεις Έλληνα υπουργού στο Καστελόριζο.

Με προκλητικό λόγο, ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε «προβοκάτορα» το Νίκο Δένδια προσθέτοντας πως «τα λόγια του θα πνιγούν στο Αιγαίο».

«Η πόρτα του διαλόγου άνοιξε κατά τη συνάντηση του προέδρου μας με τον Μητσοτάκη. Ενώ επιδιώκεται αυτή η προσέγγιση, ακραία στοιχεία εντός της Ελλάδας κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν αυτόν τον διάλογο. Ο προβοκάτορας Δένδιας έκανε δηλώσεις που ξεπέρασαν τα όριά του. Πήγε στο Καστελλόριζο και έκανε δηλώσεις εξηγώντας πώς θα επεκτείνουν τους εξοπλισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στοχοποίησε την Τουρκία» είπε αρχικά ο Τσελίκ.

«Τα λόγια του δεν μπορούν να φτάσουν σε εμάς χωρίς να πνιγούν στο Αιγαίο. Αυτή η δήλωση του Δένδια είναι μια δήλωση που είναι κατά του διαλόγου. Το λόμπι του χάους θέλει να σαμποτάρει τις προσπάθειες για διάλογο. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από τη δήλωση Μητσοτάκη πως πρέπει να συνεχίσουμε τον διάλογο. Ο Δένδιας στοχοποιεί τις δηλώσεις Μητσοτάκη. Λέει πράγματα στον δικό του πρωθυπουργό μέσω της Tουρκίας και αυτό είναι πρόβλημα της ελληνικής κυβέρνησης» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

πηγή: vradini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ