close search results icon

ΕΠΣ Πέλλας: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τον Σάκη Καραμπάση

ΕΠΣ Πέλλας: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τον Σάκη Καραμπάση

Φίλες και φίλοι της pellanews.gr γεια σας

Έχουμε μπει στον Ιούλη και σίγουρα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κεντρίζει λίγο κόσμο, μιας και τα θέματα της καθημερινότητας είναι αρκετά και όλος ο κόσμος προσπαθεί για την λύση τους.

Βέβαια κάποιοι ασχολούνται και με το τοπικό ποδόσφαιρο, ήδη είναι σε εξέλιξη δύο τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου σε κεντρικά σημεία του Νομού μας και λίγο πολύ οι λάτρεις του αντικειμένου επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους.

Οι κινήσεις, κυρίως οι μεταγραφικές είναι για την Α1, καθώς η Α και Β ερασιτεχνική θα έλεγα ότι βρίσκεται σε αδράνεια.

Γενικά όμως και για την μεγάλη κατηγορία, δύο είναι οι ομάδες κυρίως που απασχολούν το φίλαθλο κοινό ( τουλάχιστον μέχρι τώρα).

Στην Έδεσσα, η νέα μετανομαζομενη ομάδα του Πανεδεσσαικου και από την περιοχή των Γιαννιτσών το Δυτικό.

Τουλάχιστον ως σήμερα, έχουν ταράξει τα νερά της κατηγορίας με τις μεταγραφικές προσθήκες και απ' ότι δείχνει μάλλον εκτιμώ και σε ανάλογη συνέχεια.

Από την περιοχή της Αλμωπίας έχουμε την έλευση του Άλμωπου στην κατηγορία, που φαίνεται ότι θα βασιστεί στο νεαρό ταλέντο της περιοχής και βέβαια οι παραδοσιακές ομάδες ( Σωσανδρα και Λυκόστομο) που τα τελευταία χρόνια έχουν επιτυχίες.

Από την περιοχή της Σκύδρας, η Καλή προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ, ενώ Σεβαστειανα και Σκύδρα προς στιγμή σε σχέση με τα περσινά ρόστερ τους φαίνονται αποδυναμωμενοι.

Ριζάρι, Εθνικός και Μελίσσι που έχουν την εμπειρία της κατηγορίας, θα προσπαθήσουν για ότι το καλύτερο, ενώ Πέλλα και Αξός μάλλον ψάχνουν κάτι πιο θετικό από την προηγούμενη χρονιά.

Άγνωστο για το τι θα γίνει με τον Α.Σ Γιαννιτσά, κάποιοι ισχυρίζονται ότι δύσκολα θα δηλώσει συμμετοχή, ενώ στις Αμπελειες υπάρχει η μάλλον συζητείται το γεγονός, να δηλώσει στην Α.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα και δειλά δειλά με τα προβλήματα που υπάρχουν, λιγοστεύει το ενδιαφέρον από πολλούς για το τοπικό ποδόσφαιρο και προσωπικά εύχομαι να μην δούμε μαύρες μέρες. Δεν θέλω να επεκταθώ, όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι αρνητική και φαίνεται ότι οι ομάδες όσο πάνε και λιγοστεύουν.

Τελος, να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλο τον κόσμο και καλή δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ