close search results icon

ΕΠΣ Πέλλας: Ο ποδοσφαιρικός χάρτης για τη σεζόν 2024-25

Γράφει ο Σάκης Καραμπασης 

ΕΠΣ Πέλλας: Ο ποδοσφαιρικός χάρτης για τη σεζόν 2024-25

Μετά το πέρας των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική, η ομάδα της Κρ. Βρύσης πήρε την πρωτιά και από την νέα σεζόν θα είναι ο εκπρόσωπος του Νομού μας σε Εθνική κατηγορία.Παράλληλα και βάση της προκήρυξης της ΕΠΣ, οι Αμπελειες ανέρχονται στην Α1 και η Άψαλος στην Α.

Πλέον ο ποδοσφαιρικός χάρτης της ΕΠΣ Πέλλας για την σεζόν 2024-25, έχει ως εξής ( η αναφορά γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια).

Α1 Ερασιτεχνική

1. Σωσανδρα 2. Λυκόστομο 3. Νησί4. Ριζάρι 5. Σεβαστιανά 6. Σκύδρα7. Καλή 8. Μελίσσι 9. Αξός10. Αμπελειες 11. Α.Σ 12. Εθνικός13. Πέλλα 14. Αγγελοχώρι ( αν δεν δηλώσει, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό, τότε η θέση αναπληρώνεται από το Δυτικό). 15. Αλμωπος έχει δικαίωμα να δηλώσει, είτε Γ Εθνική είτε Α1).

Α Ερασιτεχνική

1. Πρόμαχοι 2. Ορμα 3. Μεγαπλάτανος4. Άψαλος 5. Εδεσσαϊκός 6. Ελπίδα7. Πρ. Ηλίας 8. Παλαιφυτο 9. Γαλατάδες10. Π. Μυλότοπος 11. Λεπτοκαρια 12. Δαμιανό 13. Μεσσιανο 14. Δυτικό ( αν δεν δηλώσει το Αγγελοχώρι, το Δυτικό ανέρχεται στην Α1. Αν δηλώσει Α1 και ο Αλμωπος, τότε η μεγάλη κατηγορία θα έχει 15 ομάδες).

Β Ερασιτεχνική:

Εδώ να σημειώσω ότι η περίπτωση μη δήλωσης του Αγγελοχωρίου, δίνει το δικαίωμα ανόδου στην Α του Ν. Μυλοτοπου.Οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην μικρή κατηγορία, έχει ως εξής.1. Δωροθέα 2. Ζερβη-Παναγιτσα3. Άρνισσα 4. Πετριά 5. Εσωβαλτα6. Αγ. Λουκάς 7. ΠΑΟΚ Γ. 8. Ν. Πέλλα9. Ραχώνα 10. Παραλίμνη ( επανέρχεται έπειτα από αρκετά χρόνια)*** Πενταπλατανος ( ; έχει δηλώσει ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή).*** Μαυροβούνι ( προς στιγμή ουδέν νεότερο).Αν στην Β δηλώσουν 10 ομάδες, τότε μάλλον το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο ( 18 αγωνιστικές).*** Για όσους θέτουν ερώτημα, για το τι θα γίνει αν εκτός του Αγγελοχωρίου, δεν δηλώσει συμμετοχή και άλλη ομάδα στην Α1, τότε η προκήρυξη αναφέρει ότι έως και ο 4ος της περσινής Α έχει το δικαίωμα ανόδου και όχι ο 5ος όπως έγινε την προηγούμενη σεζόν με την άνοδο του Μεσσιανου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ