close search results icon

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων. 

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 7 Ιουνίου και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στα εξής σημεία:

- Δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τη Χ.Θ. 8+500 (περιοχή εγκατάστασης “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ” Νέας Ευκαρπίας), από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 στην κατεύθυνση προς ανατολικά και από τις 14:00 έως τη δύση του ηλίου στην κατεύθυνση προς δυτικά, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

- Στην κεντρική νησίδα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στα τμήματα από τη Χ.Θ. 17+650 (μετά το τούνελ) έως τη Χ.Θ. 22+600 (Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”) και στη συνέχεια από τη Χ.Θ. 8+500 (περιοχή εγκατάστασης “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ” Νέας Ευκαρπίας) έως τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16), τμηματικά, με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, από τις 6:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

(φώτο από voria.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ