close search results icon

Ετοιμάζονται να σαρώσουν: Οι τρεις ολοκαίνουργιες σειρές της νέας σεζόν που μας κέρδισαν πριν καν κάνουν πρεμιέρα

Στοχεύουν πολύ ψηλά σε νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί η ελληνική μυθοπλασία να φαίνεται ότι θα είναι πεσμένη, σε απόλυτο αριθμό σειρών, την επόμενη χρονιά, κάποιες από αυτές όμως φαίνονται έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν ανάμεσα στις άλλες εκπομπές, ριάλιτι και σόου και να δείξουν ότι οι καλές παραγωγές επιβιώνουν. Μάλιστα τρεις από αυτές στοχεύουν πολύ ψηλά σε νούμερα τηλεθέασης, έχοντας ένα κοινό μεταξύ τους. Θα είναι και οι τρεις διασκευές βασισμένες σε ξένο πρωτότυπο υλικό

«Gran Hotel»

Τη διασκευή του ισπανικού Gran Hotel που λίγα χρόνια πριν είχαμε δει στον ΑLPHA, σκοπεύει να προβάλλει σε καθημερινή βάση ο ΑΝΤ1 μέσα από τη νέα του σειρά εποχής, τη δεύτερη μεγάλη του παραγωγή μετά το πρίκουελ της Μάγισσας.

H σειρά θα γίνει σε παραγωγή Καραγιάννη και αν μείνει σταθερό στο αρχικό υλικό της ισπανικής σειράς θα έχει κεντρικό σκηνικό ένα ξενοδοχείο.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην αρχή του 20ου αιώνα σε μια πόλη της Ισπανίας, την Κανταλόα, και αφορούν ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του. Με σκοπό να επισκεφτεί την αδερφή του, ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο που αυτή εργάζεται. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδερφή του Χριστίνα, έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Αλίθια, ο Χούλιο παριστάνοντας κάποιον άλλον πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη. Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια ο Χούλιο και οι σύμμαχοι που έχει αποκτήσει, μαθαίνουν τα μυστικά του Gran Hotel και παλεύουν για τη δικαιοσύνη.

«Ο Τιμωρός»

«Ο Τιμωρός», η οποία βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των κόμικς και στην ουσία αποτελεί spin-off της τηλεοπτικής σειράς Daredevil – στην οποία έχει βασιστεί και η ταινία «Ο Τιμωρός» με τους Τόμας Τζέιν και Τζον Τραβόλτα.

Η ελληνική αστυνομική εκδοχή του Punisher της Μarvel με πρωταγωνιστές τον Νίκο Ψαρρά και τον Δημήτρη Λάλο στον ρόλο του πεζοναύτη που επιστρέφει σπίτι του, βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και ξεκινάει έναν αγώνα εκδίκησης. Αυτό είναι ο Τιμωρός. Σε ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη «Real Life», ο δημοφιλής ηθοποιός, θα έχει στο πλευρό του τη Μαρίνα Καλογήρου. Μαζί τους θα έχουν τον Οδυσσέα Παπασπυλιόπουλο και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

«Να με λες μαμά»

Βασισμένο στη μίνι σειρά «Mother», το «Να με λες μαμά» θα πραγματεύεται την κακοποιητική συμπεριφορά που υφίσταται ένα παιδί από τη μητέρα του και θα αποτελείται από 8 επεισόδια στο σύνολο σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τη Μαρία Κίτσου -στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά μετά τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1-, ενώ θα συμμετάσχουν η Ελένη Κοκκίδου -που επιστρέφει στον ALPHA μετά την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα» και η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο με τις σκληρές της σκηνές όσο και με τις καθηλωτικές ερμηνείες του cast.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ