close search results icon

Εξωραϊσμών συνέχεια στον Δήμο Πέλλας.

Εξωραϊσμών συνέχεια στον Δήμο Πέλλας.


Στα πλαίσια εξωραϊσμού, καθαριότητας, εύκολης κυκλοφορίας και προσβασιμότητας, των δημοτών μας ο Δήμος Πέλλας προχώρησε σήμερα στην απομάκρυνση δύο κουβουκλίων περιπτέρων στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών.

periptero-1.jpg


Συγκεκριμένα απομακρύνθηκε το περίπτερο στο πεζοδρόμιο στην συμβολή των οδών Χ΄΄δημητρίου και Χατζοπούλου (σε εφαρμογή της υπ. αριθμ. 82/2024 απόφ. του Δ.Σ. Πέλλας) και το περίπτερο στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Γκόνου Γιώτα έμπροσθεν του καταστήματος vicko (σε εφαρμογή της υπ. αριθμ. απόφασης 83/2024 του Δ.Σ. Πέλλας).

Παρούσα και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Πέλλας για την καλύτερη κυκλοφοριακή ρύθμιση, αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο αρμόδιο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Ανάπτυξης κ. Δόντσης Νίκος που ήταν παρόν στις εργασίες απομάκρυνσης δήλωσε σχετικά: ‘’Υλοποιούμε μία κεντρική πολιτική της δημοτικής αρχής μας για τον καθαρισμό και εξωραϊσμό δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσονται και οι απομακρύνσεις των δύο συγκεκριμένων περιπτέρων όπως και πολλών άλλων που θ΄ ακολουθήσουν τόσο στην πόλη όσο και στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου μας΄΄


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ